Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda ikinci büyük ayrılık!

TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda ikinci büyük ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı hayranları endişeli, ikinci büyük ayrılığa yürek dayanmaz! Cumartesi akşamları en iyi reytingleri alan, tüm kategorilerde birincilik elde eden dizi Gönül Dağı… TRT1 ekranında geçen sezon başlayan ve milyonları etkisi altına alan dizinin 42. bölümü geride kaldı.

Dizide ayrılıklar üzerinden yapılan bölümler çok etkileyici ve duygusal oluyor. Geçen sezon finalinde Elif ile Serdar karakterleri önce birbirlerine yakınlaştırıldı, sonra da aniden bir ayrılık yaşandı. Serdar karakterinin hikayeden gitmesi ile Elif, yaralı bir kuş misali hikaye içinde savruluyor…

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda ikinci büyük ayrılık! 8

Zümre Meğreli ile Utku Ateş tarafından canlandırılan Elif ve Serdar’ın hikayesini izleyiciler çok beğenmişti. Ancak onların aşka doğru yürüme durumu Utku Ateş’in artık hikayede yer almak istememesi nedeniyle son buldu. Utku Ateş diziden ayrıldı ve Serdar karakterinin gidişi ile birlikte bir aşk da ortada kaldı.

Gönül Dağı dizisinde aşkların ortada kalması konusu reyting getiriyor. Senaristler şimdi de bu durumu Ramazan ve Asuman ayrılığı ile kullanıyor. Cihat Süvarioğlu ile Hazal Çağlar’ın canlandırdığı bu iki karakterin ayrılıkları da dizide ikinci büyük kırılma noktası oldu.

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda ikinci büyük ayrılık! 9

Elif ile Serdar için artık umut yok. Ancak Ramazan ve Asuman için hala var. Çünkü iki genç oyuncu da hala hikayede ve her şey senaristlerin elinde.

Cihat Süvarioğlu ve Hazal Çağlar ikilisine ilgi de çok arttı. İki genç oyuncu sosyal medyada gündem oldu.

Asuman’a bir talip çıkması ve onu istemeye gelmeleri Ramazan için kabul edilemez bir durum. Şimdi bu büyük aşk bitecek mi?

Onların sonu da Elif ve Serdar gibi mi olacak? Dizi hayranları hikayede ikinci büyük ayrılığı kaldıramaz. Senaristler de bunu biliyor. Asuman ve Ramazan mutlaka kavuşacaktır ama biraz uzun sürecek ve ağlatarak gerçekleşecek gibi görünüyor.

11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 43. bölümde Ramazan ile Asuman’ın ayrılık halleri devam edecek. Yeni bölümde neler yaşanacağını izleyiciler büyük bir merakla bekliyor.