Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizi hayranları biten aşka üzüldü, yeni aşka çok sevindi!

Kardeşlerim dizi hayranları biten aşka üzüldü, yeni aşka çok sevindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinin bu kadar çok sevilmesi hem güçlü dram hikayesi hem de bu hikaye içindeki aşkların güzelliği sayesinde gerçekleşti. Dizide izleyicilerin çok beğendikleri Kadir karakteri ile Melisa’nın aşkı ise yarım kaldı.

Halit Özgür Sarı ile Damlasu İkizoğlu’nun 29. bölümde veda etmesi aynı zamanda Kadir ile Melisa aşkının da bitmesi anlamını taşıyor. Kardeşlerim dizisinde iki etkili oyuncu ve senaristlerin üzerine birçok sahne yazabilecekleri iki karakter artık yok.

Onların yerinin doldurulması ve hikayede hem drama hem de aşka yönelik yeni gelişmelerin olması bekleniyor. İşte bu gelişmelerden birisi kendisini belli etti.

Kardeşlerim dizisinin 31. bölümü 4 Aralık Cumartesi akşamı yayınlandı. Bilal Yiğit Koçak’ın canlandırdığı Ömer karakteri ile Lizge Cömert’in canlandırdığı Süsen karakterinin aşka doğru adım atmaya başlaması önemli bir gelişme oldu.

Kardeşlerim dizi hayranları biten aşka üzüldü, yeni aşka çok sevindi! 7

Kadir ve Melisa’nın aşkları yarım kaldı belki ama artık izleyicilerin gönlünü kazanan bir aşk daha ortaya çıktı.

Ömer ve Süsen için şimdiden sosyal medyadan etiket çalışmaları başladı. SüsÖm etiketi twitter ortamında kısa sürede gündemin ilk sıralarında yer aldı. Sosyal medya platformlarında binlerce mesaj paylaşılıyor ve bu iki karakterin öne çıkması için Kardeşlerim dizi hayranları büyük çaba harcıyor.

Dizinin hayranların Ömer ile Süsen ikilisinin hem uyumunu hem de enerjisini çok iyi buldu. Senaristler için ise reytingleri artırabilecek bir aşkı daha yazma fırsatı çıktı.

Kardeşlerim dizisinin 32. bölümü 11 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’da atv’de yayınlanacak.