Ana sayfa Dizi Haberleri Türk dizi tarihinin en iyilerinden Şahsiyet bu akşam Show TV’de!

Türk dizi tarihinin en iyilerinden Şahsiyet bu akşam Show TV’de!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de çekilmiş en iyi dizilerden biri olarak tanımlanan, uluslararası Emmy ödüllü Şahsiyet, ilk kez TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Sürükleyici konusuyla izleyiciyi büyük bir heyecan sunacak polisiye dizi Şahsiyet, bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı Şahsiyet’te, başrolleri ise Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi çok başarılı oyuncular paylaşıyor.

Türk dizi tarihinin en iyilerinden Şahsiyet bu akşam Show TV'de! 8

47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer’e ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü getiren ve tüm dünyanın dikkatini çeken dizi ‘Şahsiyet’, 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agâh Beyoğlu (Haluk Bilginer) ile cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın (Cansu Dere) beklenmedik şekilde kesişen yollarını nefes kesen bir dille anlatıyor.

Her anıyla, her sahnesiyle nefes kesen ve Haluk Bilginer’in muhteşem oyunculuğunu konuşturduğu Şahsiyet, sürpriz sonuyla da büyük bir şaşkınlık yaratıyor.

Türk dizi tarihinin en iyilerinden Şahsiyet bu akşam Show TV'de! 9

Haluk Bilginer, Agah Beyoğlu karakteri ile Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Şahsiyet dizisi Galatasaray Üniversitesi tarafından da “Yılın En İyi İnternet Dizisi” olarak ödüllendirildi.

Şahsiyet bu akşam saat 23.15’te TV’de ilk kez Show TV’de