Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz’ın yeni dizisi Erşan Kuneri’nin çekimleri başladı! Ezgi mola setten paylaştı!

Cem Yılmaz’ın yeni dizisi Erşan Kuneri’nin çekimleri başladı! Ezgi mola setten paylaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cem Yılmaz’ın, G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerindeki fenomen karakter Erşan Kuneri’den yola çıkarak çekeceği yeni dizi için çekimler başladı. Netflix’te yayınlanacak dizinin setinden ilk fotoğrafı Ezgi Mola paylaştı.

Ezgi Mola’nın paylaşımı, başarılı oyuncunun bu kez farklı bir karakterle karşımıza çıkacağının kanıtı oldu. Masumlar Apartmanı’nda temizlik ve namus takıntılı Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola bu kez çok farklı bir karakter canlandıracak. Ezgi Mola fotoğrafı “Set başladı” cümlesiyle paylaştı.

Dizinin uzun zamandır hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz, yaklaşık bir ay önce oyuncu kadrosu ile bir araya gelerek okuma provası gerçekleştirmişti. Yılmaz, kısa süre önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımla son olarak Çukur’da izlediğimiz usta oyuncu Necip Memili’nin de Erşan Kuneri kadrosuna katıldığını açıklamıştı.

Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri'nin çekimleri başladı! Ezgi mola setten paylaştı! 7

Dizide ayrıca Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu da yer alıyor.

Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak. Her bölümde farklı hikayeler olacak.

Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği yeni dizinin önümüzdeki yıl yayına girmesi bekleniyor.