Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’nin yeni kahramanı Yargı’nın savcısı Pars! İzleyiciler ona hayran!

Türkiye’nin yeni kahramanı Yargı’nın savcısı Pars! İzleyiciler ona hayran!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi bu sezonun en çok tartışılan ve en çok beğenilen işlerinden biri. Senarist Sema Ergenekon’un şaheseri olarak tanımlanan Kanal D dizisi Yargı, izleyiciyi o kadar çok içine çekti ki izleyiciler sosyal medyada yorum yapmaya doyamıyor. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri ise Savcı Pars.

Yargı dizisinde gerilim gittikçe artıyor. Hapishanedeki Engin’in çevirdiği işler ve ve ardından zehirlenmesi izleyicinin nefesini kesen son sahneler oldu. Şimdi herkes Engin’e bunu kimin yaptığını merak ediyor. Şüphelilerden biri de Engin’in teyzesi Seda.

Türkiye’nin yeni kahramanı Yargı’nın savcısı Pars! İzleyiciler ona hayran! 8

Ancak bir ihtimal de bunu bizzat Engin’in yapmış olması. Bunu çözen Ceylin, Engin’in hapishaneden kaçmak için böyle bir planı gerçekleştirdiğini düşünüyor. Yargı dizisinde tüm bu gelişmeler yaşanırken dizinin en sevilen karakterlerinden biri Savcı Pars karakteri oldu.

Öyle ki Pars, Yargı izleyicisinin kahramanı haline geldi. Pars karakterinin izleyiciyi bu kadar etkilemesinin en önemli sebebi hiç kuşkusuz karakteri canlandıran Mehmet Yılmaz Ak. Başarılı oyunculuk performansı sonrasında sosyal medyadan övgüler alan oyuncu, karaktere çok iyi bir şekilde uyum sağlamasıyla dikkatleri çekti.

Türkiye’nin yeni kahramanı Yargı’nın savcısı Pars! İzleyiciler ona hayran! 9

Mehmet Yılmaz Ak rolünde o kadar başarılı oldu ki hukukçu izleyiciler dahi yetenekli oyuncu karşısında şapka çıkardı. İzleyiciler Mehmet Yılmaz Ak için “Savcı olmak için doğmuş” ifadesini sık sık kullanıyor.

İzleyiciler Pars karakterinin hem çok sinir bozucu hem de çok zor olabildiğine dikkat çekerken kişisel fikirlerinin mesleki kararlarını etkilememesinden de çok etkilendiklerini belirtiyor. Hatta şu an ülkemizin Pars gibi bir karaktere ihtiyacı bulunduğunu, karakterin gerçek olmasını çok istedikerini söyleyen izleyiciler bile var.