Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece imaj yeniledi, izleyicinin kafası karıştı!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece imaj yeniledi, izleyicinin kafası karıştı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma 5. sezonunda da Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay’lı kadrosuna kattığı Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz gibi isimlerle başarı grafiğini devam ettiriyor.

Dizide ilk bölümden itibaren ‘Yıldız karakterini canlandıran oyuncu Eda Ece, performansıyla büyük beğeni topluyor. Eda Ece her hafta mimikleri ve replikleriyle izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Ekranların en absürd dizisinin ‘Yıldız’ ı artık adeta fenomen bir karakter oldu! Her yaptığı, her söylediği olay olan hatta  Youtube’da ki videoları bile çok izlenen ‘Yıldız’ kendine özgü konuşma şekli ve sözleriyle çok seviliyor.

Eda Ece, ‘Yıldız’ karakteri ile ününe ün katarken, kendisi de ‘Yıldız’ ile çok eğlendiğini her fırsatta gösteriyor. Instagram sayfasında bol bol setten paylaşımlar yapan Eda Ece, izleyicinin hesabını merakla takip ettiği bir isim.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece imaj yeniledi, izleyicinin kafası karıştı! 7

Eda Ece’nin son instagram paylaşımı yine kafaları karıştırdı. Saçını kestiren Eda Ece paylaşımına esprili bir dille; “Saçımı kendim kestim. Yetenek verdi mi Allah her yerden veriyor. Bu Yıldız değil, Eda bu arada. Randevular için: .. ” yazdı.

Takipçileri Eda Ece’nin saçlarını çok beğendi ancak Eda Ece’nin kendi isteğiyle mi yoksa Yasak Elma’daki rolü gereği mi saçlarını kestiği konusunda soru işaretleri yaşandı.

Eda Ece her ne kadar paylaşımının altına yazdığı yazıda ‘Bu Eda bu arada!’ açıklamasını yapsada, yine izleyicinin kafasını karıştırmayı başardı.