Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosu yeni isimlerle bir harika oldu!

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosu yeni isimlerle bir harika oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D, 2022 yılında diziler konusunda bir bombayı da Üç Kız Kardeş ile patlatacak… Sadakatsiz, Camdaki Kız, Yargı dizilerinin üst üste başarılı olmasının ardından Kanal D ekranında Ocak veya Şubat aylarında başlayacak olan Üç Kız Kardeş dizisini izleyeceksiniz.

İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş, farklı konusu ve dikkat çeken oyuncu kadrosu ile şimdiden gündemde yer almaya başladı. İclal Aydın da kendi romanının dizi versiyonunda oyuncu olarak yerini alacak.

Senaristlerin hemen her detayda İclal Aydın’a başvurarak fikirlerini aldıkları ve senaryonun da bu şekilde hazırlandığı düşünülür ise, çok sevilen romanın dizi versiyonu da geniş bir izleyici kitlesini etkileyecek.

4 yıl aradan sonra dizilere dönüş kararı alan İclal Aydın dışında hikayede yer alacak olan isim Reha Özcan olarak belirlenmişti. İki etkili oyuncunun isminin netleşmesinin ardından üst üste güçlü isimlerle anlaşma sağlandı.

Dizideki karakterleri en iyi yansıtacak oyuncular için yapılan araştırmalar sonucunda yapılan görüşmeler ve anlaşmalar neticesinde şu oyuncuların dizide yer alacağı ortaya çıktı:

“İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Mert Özcan.”

Özellikle 3 kız kardeş karakterlerini canlandıracak olan Almila Ada, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu isimleri dizide büyük dikkat çekecek. Erkek oyuncular için de Berker Güven en dikkat çeken oyuncu olarak öne çıkıyor…

Üç Kız Kardeş dizisinin çekimlerine yakında başlanacak. Dizinin hikayesinde Türkan, Derya ve Dönüş isimli kız kardeşlerin annesi ve babası ile yaşadığı güvenli ortamdan çıkıp, hayata atılmaları başlarına gelen kötü olaylar anlatılacak.