Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde kalbi en kırık karakterin akıbeti değişiyor!

Gönül Dağı dizisinde kalbi en kırık karakterin akıbeti değişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi TRT1 ekranında Cumartesi akşamları çok başarılı işlere imza atıyor. Gelen iyi reytingler, izleyicilerin çok olumlu yorumları, sosyal medyada oluşan güçlü etkileşim ile Gönül Dağı ikinci sezonunun da iyi geçiriyor.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizi sayesinde birçok genç oyuncu da kendisini gösterme fırsatı buldu. Bu isimlerden birisi de ilk kez dizi tecrübesi yaşayan Zümre Meğreli oldu. Oyuncu kendisine verilen fırsatı ilk sezonda iyi değerlendirmişti. Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar karakteri ile Elif’in aşka doğru ilerlemesi Zümre Meğreli’nin de çok konuşulmasını sağladı.

Ancak Elif karakteri, Serdar’ın hikayeden ayrılması ile birlikte Gönül Dağı dizisinin gönlü kırık isimlerinden birisine dönüştü. Elif karakterinin ikinci sezonda daha geri planda yer alması da dikkatlerden kaçmadı.

Gönül Dağı dizisinde kalbi en kırık karakterin akıbeti değişiyor! 8

Yeni alınan bir karar üzerine Elif karakterinin hikayesini daha anlamlı kılacak bir adım atılıyor. Gönül dağı dizisinde Elif’in babası Yalçın karakteri yakında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Tiyatrocu bir aileden gelen Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı dizisinde Yalçın karakterine hayat verecek.

Gönül Dağı dizisinde kalbi en kırık karakterin akıbeti değişiyor! 9

1959 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cem Kurtoğlu en son Savaşçı isimli dizide Mösyo karakterine hayat vermişti. Oyuncu bugüne kadar birçok dizide rol aldı.

Yalçın ile Elif’in hikayesi dizide dikkat çekecek ve bu durum genç oyuncu Zümre Meğreli’nin daha fazla sahne bulmasını sağlayacak.