Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Hazal Subaşı’yı şimdiden yeni yıl heyecanı sardı!

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı’yı şimdiden yeni yıl heyecanı sardı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Günlük dizi Adını Sen Koy’da 4 sezon boyunca canlandırdığı ‘Zehra’ karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Hazal Subaşı Show TV’nin geçtiğimiz sezon final yapan fenomen dizisi Çukur’da canlandırdığı ‘Nehir Bursalı’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaptı.

Şu sıralar bir yapımda yer almayan oyuncunun adı Show TV’de bu sezon başlayan Üç Kuruş dizisi için geçiyordu hatta oyuncu ile deneme çekimi bile yapılmıştı ancak ‘Bahar’ karakteri için düşünülen oyuncunun rolü Nesrin Cavadzade’ye gitti.

Durum böyle olunca da Hazal Subaşı hayranları ile şu sıralar instagramdan hasret gideriyor. Oyuncuyu şimdiden yeni yıl  heyecanı sarmış olsa gerek ki paylaşımıyla takipçilerine yılbaşı coşkusu yaşattı.

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı'yı şimdiden yeni yıl heyecanı sardı! 20

Hazal Subaşı instagram hesabından oyuncu arkadaşı Dolunay Soysert’in de yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta, iki ünlü oyuncu ellerinde şampanya kadehleri, yeni yıl konseptli taçları ve köpekleriyle yeni yıl coşkusunu yaşamaya başladık der gibi.

En son ATV’de yayınlanan İkimizin Sırrı dizisindeki ‘Seylan Sorgun’ karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu Dolunay Soysert fotoğrafın altına ‘Yanlarında aşırı mutlu olduğum çetem’ yazdı.

Birlikte yeni yıl ağacı süsleyen ikili 2022 için hazırlıklara şimdiden başladı. Hazal Subaşı’nın yeni yıl konseptli paylaşımları 1 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından ilgiyle takip edildi.

Ünlü oyuncu Hazal Subaşı'yı şimdiden yeni yıl heyecanı sardı! 21