Ana sayfa Sosyal Medya Berna Öztürk uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüyor!

Berna Öztürk uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mezarlık isimli dijital dizi için yapımcı Abdullah Oğuz, titiz bir çalışma yürütüyor ve oyuncular da bir bir ortaya çıkıyor. Dizide kadın başrol olarak Birce Akalay’ı izleyeceksiniz. Olgun Toker ise erkek başrol olarak hikayede yerini alacak… Dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında Berna Öztürk de yer alıyor.

28 Nisan 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünü bitirdi. Sporla yakından ilgilenen, DJ olarak ilk kez tanınan Berna Öztürk, renkli bir kişiliğe sahip. 2017 yılında yapılan Survivor yarışmasında yer alan, çeşitli yarışma programlarına katılan Berna Öztürk, ayrıca tiyatro oyunları, diziler ve sinema filmlerinde de yer aldı.

Berna Öztürk uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüyor! 7

Berna Öztürk zaman zaman dizilerde gördüğümüz bir isim. Oyuncu uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Berna Öztürk hikayede Sofia isimli bir hacker’a hayat verecek ve polis ile işbirliği yapacak.

İlk sezonu 4 bölüm olarak planlanan dizide Birce Akalay’ı polis Önem karakterinde göreceksiniz. Olgun Toker ise Serdar rolü ile izleyici karşısına çıkacak.

Birbirinden farklı ve dram yüklü kadın cinayetlerinin öne çıkartılacağı projenin birkaç sezon sürmesi bekleniyor.

Emniyet tarafından özel olarak oluşturulan ve kadın cinayetlerini araştıran özel birimde yaşanan olaylar Mezarlık dizisinin ana temasını oluşturuyor.