Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı, erken final yapmış olsa bile Dilek Taşı dizisinden memnun ayrıldı!

Hazal Subaşı, erken final yapmış olsa bile Dilek Taşı dizisinden memnun ayrıldı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında bu sezonun en dikkat çeken işlerinden birisi olarak Dilek Taşı dizisini gösterebiliriz. Sezon başında Kanal D yetkililerinin tanıtım için büyük çaba içine girdiği Dilek Taşı dizisi, izleyicileri Türkiye’nin 1980’li yıllarındaki siyasi ve sosyal çalkantılarla dolu dönemine götürdü.

Salih Bademci gibi her rolün altından başarıyla kalkan güçlü bir oyuncunun varlığına rağmen projenin yeterince ilgi çekmemesi ve düşük gelen reytingler nedeniyle final yapması üzücü oldu.

Dizide Ozan Dolunay ile birlikte Hazal Subaşı da başrolde yer aldı. Genç oyuncu 20. bölümde final yapan dizinin setinde çok yorulduğunu ama çok da memnun olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Güzel oldu, biz memnunuz. 20. bölüm güzel gitti ama olduğu kadar.. Şimdi artık başka şeylere bakacağım, biraz tatil yapacağım, yoruldum.

Roma’ya gitmedim, ilk önce İtalya’ya gideceğim. Yunanistan’a gideceğim, arkadaşım var Kapadokya’ya gideceğim. Daha tarih belli değil.”

Hazal Subaşı, bu sezon Dilek Taşı dizisi ile ekranda yer aldı ama yakın zaman içinde yeniden farklı projelerle setlere dönüş yapacaktır.

Oyuncu öncelikle dinlenmek istiyor ve yurt dışında ilk rotası İtalya olacak.