Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisi fena karıştı, işte kafa kurcalayan soru!

Yargı dizisi fena karıştı, işte kafa kurcalayan soru!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon en başarılı yeni dizisi olan Yargı, her hafta yayınlanan yeni bölümüyle büyük tartışmalar başlatıyor. Her bölümünde yeni bir gizemle izleyici karşısına çıkan dizi, bu hafta da Engin’e kurulan tuzakla gündeme geldi. Yapım şirketi Engin’e tuzağı kimin kurduğunu sordu. Çok ilginç teoriler ortaya atıldı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’na başrollerde bir araya getiren Yargı, gerçek anlamda bir senaryo harikası olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizinin senaryosunu yazan Sema Ergenekon, kariyerinin en büyük işlerinden birine imza attı hiç kuşkusuz.

Her bölümüyle yeni bir gizemi izleyicinin karşısına çıkan ve yeni bir tartışma başlatan dizi dün akşam yayınlanan bölümünde de Engin’e kurulan tuzakla gündeme geldi. Dün akşamki sahnede kendisine gelen kitabı büyük bir heyecanla okuyan Engin, en sonunda fenalaşır. Ancak bu arada kitaba kimlerin sahip olduğu ara ara gösterilir. Belli ki Engin, bu kitabın sahiplerinden biri tarafından zehirlenmiştir. Şimdi en büyük soru işareti bu kitabı Engin’e kimin gönderdiği.

Sosyal medyada izleyicilerin bu konuyla ilgili yorumları çok ilginç. En ilginç yorumlardan birisi kitabı Engin’e gönderen kişinin babası olduğu yönünde. Tuzağı kuran kişinin Engin’in babası olduğuna inanan izleyiciler, Engin’in öldü süsü verilerek hapishaneden kaçırılacağına inanıyor.

Bazı izleyicilere göre ise kitabı gönderen kişi, adına imzalananlardan biri. Nitekim bu sahnede kitabı imzalatanları da görüyoruz. Tuzağı kuran kişinin kitabın adına imzalananlardan biri olduğuna inananların gerekçesi, kitabın ön sayfasının yırtık olması.

Tuzağı kuran kişinin Ilgaz olduğunu düşünenler de var. Ilgaz’ın tekin bir kişi olmadığını savunan bu izleyici, tuzağı da kurmuş olabileceğine inanıyor. Engin’e tuzak kuran kişiyle ilgili izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yargı dizisi fena karıştı, işte kafa kurcalayan soru! 13 Yargı dizisi fena karıştı, işte kafa kurcalayan soru! 14 Yargı dizisi fena karıştı, işte kafa kurcalayan soru! 15 Yargı dizisi fena karıştı, işte kafa kurcalayan soru! 16 Yargı dizisi fena karıştı, işte kafa kurcalayan soru! 17 Yargı dizisi fena karıştı, işte kafa kurcalayan soru! 18 Yargı dizisi fena karıştı, işte kafa kurcalayan soru! 19