Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan sonra Murat Ünalmış ne yapıyor?

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan sonra Murat Ünalmış ne yapıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Murat Ünalmış, dizinin 3. sezonunun finalinde izleyiciye veda etmişti. Ancak dizinin sadık seyircisi bir süre ‘Demir Yaman’ karakterinin öldüğüne inanmamış, çıkıp gelmesini bekleyenler bile olmuştu.

‘Demir Yaman’ karakteriyle fenomen olan oyuncunun hayranları, Murat Ünalmış’ı yeni sezonda tekrar ekranda görmeyi beklerken oyuncu ekranlara verdiği bu arada, Kapadokya’da açtığı restoranıyla ilgilenmeyi tercih etti.

Zaman zaman Bir Zamanlar Çukurova’da birlikte rol aldığı arkadaşlarını da Kapadokya’da ağırlayan ve dostlarıyla geçirdiği keyifli zamanları instagram’dan takipçileriyle paylaşan oyuncu İstanbul’a döndü.

Murat Ünalmış, İstanbul’a döner dönmez özlediği arkadaşlarıyla bir araya geldi. Oyuncu arkadaşları Anıl İlter, Timur Acar ve menajer Abdullah Bulut ile buluşan Ünalmış bu anları da instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldıktan sonra Murat Ünalmış ne yapıyor? 7

Paylaşımına, ‘Dostlarla güzel bir pazar günü’ yazan oyuncunun takipçileri fotoğrafa kısa sürede ‘Keyfiniz bol olsun’, ‘Muhteşemsiniz’ şeklinde yüzlerce yorum yaptı.

Yeni sezonda bir dizi anlaşması yapmayan oyuncunun hayranları heyecanla yeni proje haberi bekleye dursun Ünalmış, hayranlarıyla bir süre daha sosyal medyadan hasret gidereceğe benziyor.