Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde bir ilke şahitlik edeceksiniz!

Yargı dizisinde bir ilke şahitlik edeceksiniz!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, hikayesi ile izleyicileri çok etkiledi. Pazar akşamları Teşkilat ile reyting yarışı yapmayı başaran Kanal D dizisi için her şey yolunda gidiyor. Dizide geçen hafta Ceylin ile Ilgaz’ın sürpriz evliliği de herkesi fazlası ile şaşırtmıştı.

Yeni bölümde ise bu sefer ikili arasında yaşanacak olan duygusal anlar bir ilk olarak dikkatleri daha çok diziye çekecek. Yargı’da Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başarılı uyumu ve yüksek enerjisi izleme zevkini de artırıyor.

Yargı’da duygu dolu anlar yaşanacak… İlk kez izleyeceğiniz Ceylin ve Ilgaz’ın duygusal anları bir aşkın da ilk işaretleri olarak yorumlanıyor. Ilgaz, Ceylin için endişeleniyor…Engin’le yüzleşmeye giden Ceylin için büyük endişe duyan Ilgaz’ın telaşlı ve duygusal halleri dikkat çekiyor.

Dizinin 8. bölümünden yeni fragman yayınlandı ve herkesin merakı daha da arttı.

Hikayesindeki sürpriz gelişmeleriyle izleyenlere seyir zevki yüksek dakikalar sunan ‘Yargı’nın yeni bölümünden yayınlanan ikinci tanıtımda Ilgaz, Ceylin’in hayatını tehlikeye atmasından dolayı deliye dönüyor.

Sezen Aksu’nun ‘Çocuklar Gibi’ şarkısının eşlik ettiği duygusal tanıtım, Ilgaz ile Ceylin arasında romantik duyguların filizlenmeye başladığına dair sinyaller verirken Ilgaz’ın Ceylin’e her şeye rağmen iyi olmayı seçtiğini hatırlatması Ceylin’i derinden etkiliyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş.

‘Yargı’ her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…