Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde haftalar ilerledikçe başroller artıyor!

Yargı dizisinde haftalar ilerledikçe başroller artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi pazar akşamlarına damga vuran bir yapım haline geldi. Teşkilat ile birlikte birincilik yarışı yapan Kanal D dizisinde dikkat çeken genç oyuncular da bulunuyor.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Yargı dizisinde Engin karakteri İnci’nin katili olarak ortaya çıkmıştı. Ceylin ile de yakın arkadaş olması Engin karakterini çok farklı bir noktaya getirdi. Engin dizinin gizemli karakterlerinden birisi ve ters köşe yapabilecek bir noktada.

Onur Durmaz da bu karakteri öyle başarılı canlandırıyor ki, sosyal medyada hakkında birçok yorum ve paylaşım yapılıyor. Onur Durmaz adeta Engin ile kariyerinde büyük bir çıkış yapıyor.

Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncu, hayranların ilgisinden de kaçamadı. Yargı dizisi için yoğun temponun içinde bulunan Onur Durmaz, haftanın 5-6 gününü sürekli sette geçirdiğini söyledi.

Yargı dizisinde haftalar ilerledikçe başroller artıyor! 6

Yargı dizisinde başroller en başta belirtildi belki ama bölümler geçtikte farklı isimler de başrole layık bulunmaya başlandı. Bu isimlerden olan Onur Durmaz, bunun sebebinin senaryo olduğunu ifade etti.

Senarist Sema Ergenekon’un 2 yıl süren çabalarının ürünü olan Yargı dizisinin senaryosunun birçok kişiyi öne çıkartmaya başladığı değerlendirmesi yapan Onur Durmaz, şunları anlattı:

“Biraz öyle olmaya başladı. Bunda en büyük etken çok güzel bir cast kuruldu. Sema hanımın kalemi özellikle çok iyi. Onur olarak ayrı bir hayranlığım var. Mükemmel yönetmenlerimiz var. Hepsi bir araya gelince de böyle güzel bir karşılık alıyoruz. Ben de bilmiyorum mesela önümüzdeki bölümde ne olacak. Setin arkasında biz de aynı gerginliği yaşıyoruz. Çok güzel kulisler bizim içimizde de dönüyor.”