Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı dizisinin Engin’i Onur Durmaz katil çıkınca çok mutlu oldu!

Yargı dizisinin Engin’i Onur Durmaz katil çıkınca çok mutlu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde son haftalarda herkesin dilinde Engin karakteri var… Onur Durmaz’ın canlandırdığı karakterin İnci’nin katili olduğunun ortaya çıkması ise büyük şaşkınlık yaşattı.

Engin’in İnci’nin ablası Ceylin’in arkadaşı olması da bu durumun daha da ilginç bir hale gelmesine neden oldu. Engin gibi silik gibi görünen bir karakterin katil olması konusu senaryoda ileride bir ters köşeye neden olabilir mi? İşte bu soruyu da izleyiciler soruyor.

Onur Durmaz, Engin karakterinin katil çıkmasına çok şaşırdı. Dizideki başarılı performansı ile göz dolduran genç oyuncu, “Karakterin bir evrimi olacağını biliyordum ama katil olacağımı ben de bilmiyordum. Emin de değildim. Hatta bunu kendi aramızda konuşuyorduk” diye ifade etti.

Onur Durmaz, sette arkadaşları ile katilin kim olduğu konusunda birçok fikir öne sürdüklerini ve sonunda o ismin Engin çıkmasının ise kendisi için çok şaşırtıcı bir durum olduğuna vurgu yaptı.

Senaryoyu okuduğu zaman verdiği tepkiden de bahseden Onur Durmaz, “Herkes döndü bana baktı. Hiçbir fikrim yoktu, çok şaşırdım. Bir değişim olacaktı. Ben çıkınca sevindim. Oynamanın çok keyifli olacağını düşündüm” dedi.

Engin’in katil çıkması oyuncuyu dizide kilit bir konuma getirdi. Bu durumu mesleki açıdan önemli bir sınav ve fırsat olarak gören Onur Durmaz, senaryoyu yazan Sema Ergenekon’un çok iyi bir hikaye yazdığını, oyuncu kadrosunun da çok iyi bir şekilde oluşturulduğunu anlattı.

Onur Durmaz, “Senaryo çok güzel. İstemsiz olarak akıllı ters köşeler. Seyircinin de dahil olmasını istiyor. Biraz daha interaktif bir dizi. Seyircinin zekasına değer veriyor ve bu da karşılıksız kalmıyor” ifadesini kullandı.

Yargı dizisinin fanı olduğunu da ifade eden Onur Durmaz, senaryoyu ilk okuduğunda çok heyecanlandığını ve garip bir tavır içine girdiğini sözlerine ekledi.