Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinden sonra Kanal D yeni dizi bombasını patlatıyor!

Yargı dizisinden sonra Kanal D yeni dizi bombasını patlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D diziler konusunda geçen sezondan bu yana çok akıllı bir taktik izliyor. Az sayıda ama etkili yapımlarla var olmak isteyen Kanal D; Sadakatsiz ve ardından Camdaki Kız dizileri ile bir hayli dikkat çekti. Arka Sokaklar’ın da 16. sezonda yine başarılarına devam etmesi kanal yönetimini memnun ediyor.

Kanal D’nin bu sezondaki hamleleri de Yargı ile iyi başladı. Pazar akşamları birincilikler almakta olan Yargı dizisi hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile geniş bir hayran kitlesi elde etti. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin de başarılı performansı sonrası Yargı dizisi çok iyi bir noktaya geldi.

Kanal D’nin bu sezon ikinci büyük dizi adımı ise Üç Kız Kardeş olarak ortaya çıktı. Hazırlıkları süren dizi için oyuncu arayışları devam ediyor. İclal Aydın’ın çok satan kitabından uyarlanan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldıkça gösterilen ilgi de artıyor.

Yargı dizisinden sonra Kanal D yeni dizi bombasını patlatıyor! 4

Ayvalık’ta anne ve babası ile yaşayan Türkan, Derya ve Dönüş isimli kız kardeşlerin hayata atılmaları ve yaşadıkları büyük tecrübeler dizinin konusunu teşkil ediyor.

İclal Aydın’ın da dizide üç kız kardeşin annelerini canlandıracak olması çok önemli bir detay. Kitabın yazarının müdahaleleri ile Üç Kız Kardeş yeni sezonda izleyicileri fazlası ile etkileyecek bir hikaye vaat ediyor.

Dizi için yapılan oyuncu görüşmelerinden bazı önemli gelişmeler var. Süreç Film imzasını taşıyan dizi için İclal Aydın dışında Reha Özcan ile de anlaşma yapıldı. İki ünlü isim hikayede partner oldu.

Üç kadın karakterini kimlerin canlandıracağı merakla beklenirken, Berker Güven ile de anlaşma yapıldığının ortaya çıkması diziye olan ilginin artmasına neden oldu.

Hikayede yaşları küçültülen 3 kız kardeşi canlandıracak isimlerin de bulunması ile birlikte önemli bir aşama geride kalacak.

Oyuncu seçimleri titizlikle yapılıyor ve dizi hayranları da gelişmeleri yakından takip ediyor. Üç Kız Kardeş, Ocak ayında yayınlanması beklenen ve Kanal D’nin bu sezon çok iyi reytingler beklediği bir yapım olacak.