Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde sarsıcı bir depreme hazır olun! Sinirleri zıplatacak biri ortaya çıkıyor!

Yargı dizisinde sarsıcı bir depreme hazır olun! Sinirleri zıplatacak biri ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı başardı Yargı dizisi. Adliye koridorlarında geçen hikaye için senarist Sema Ergenekon da iki yıl boyunca mahkemeleri izledi, gözlem yaptı. Kanal D’nin yeni dizisi henüz yayınlanmadan önce de dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

Özellikle Netflix’in Aşk 101 dizisini izleyenlerin çok yakıştırdığı Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolde olması da bir başka dikkat çekici yönüydü Yargı dizisinin.

Hikayesi daha ilk bölümden izleyenlerin beğenisini kazandı. Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, bu akşam 10. bölümüyle ekranlarda olacak.

Kız kardeşi İnci’nin cinayete kurban gitmesiyle birlikte Savcı Ilgaz ile gerçeğin peşine düşen Ceylin ve ailesinin yaşadıkları, izleyenlerin heyecanla takip ettikleri bir yapım oldu.

Adliyedeki bir diğer Savcı Pars’ın da yardımıyla cinayetle ilgili esrarlar bir bir çözülmekte. Ancak hiç beklenmedik gelişmeler, izleyenlere de büyük ters köşeler yaşatıyor!

Ceylin’in avukat arkadaşı Engin’in katil olduğunu herkes biliyor. Ancak babası Yekta yüzünden ortalık sürekli karışmakta! Engin, 9. bölümde tam serbest kalacakken, Pars’ın son dakika manevrası ile içeri alındı.

Ceylin ve Ilgaz yeni delillerin peşinde koşmakta. Herkes artık Engin’in köşeye sıkıştığını düşünüyor ama hiç beklenmedik biri ortaya çıkıyor!

Yargı dizisinde izleyenlere ekran başında saç baş yolduran iki karakter var; Engin ve babası Yekta! Muhtemelen bir diğeri de Seda olacak!

Seda karakteri, diziye Engin’in teyzesi olarak diziye geliyor. Avukat olan Seda’nın yeğenini kurtarmak için çabalayacağı anlaşılıyor. Bu durumda Ilgaz ve Ceylin için ise işler daha da zorlaşacak gibi duruyor!

Seda karakterini oynayacak isim de izleyiciyi heyecanlandırmakta. Rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile dikkatleri çekmeyi başaran, rol aldığı pek çok yapımla ödüllü bir isim olan Nergis Öztürk de dizinin kadrosuna dahil oldu.

Yargı dizisinde sarsıcı bir depreme hazır olun! Sinirleri zıplatacak biri ortaya çıkıyor! 7

Son olarak bir kadınlar hapishanesinde geçen Avlu dizisinde cezaevi müdürü Zerrin olarak ekranda yer alan Nergis Öztürk, bu kez Yargı dizisine geliyor. Hem de ne geliş! Daha fotoğraflardan bile dişli bir avukatın diziye gelmekte olduğu ve hikayenin derinden sarsılacağı, ekran başındakileri zorlu saatler beklediği de anlaşılıyor!

Bakalım Seda karakteri, Ceylin, Ilgaz ve Pars karşısında nasıl bir duruş sergileyecek? Hep birlikte izleyip göreceğiz…