Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisine aşk giriyor, hikaye bozulur diye endişe edenleri rahatlatan görüntü!

Yargı dizisine aşk giriyor, hikaye bozulur diye endişe edenleri rahatlatan görüntü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin ilk 9 bölümü çok başarılı şekilde geçti. İzleyicilerin senaryosuna hayran kaldığı ve oyuncuların performanslarını da takdirle izlediği dizi, güçlü reytinglerle yoluna devam ediyor.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yargı dizisinin yeni bölümleri de büyük bir heyecan ile bekleniyor. Adaleti arama ana fikri ile yola çıkan dizide artık aşk ve romantizm konuları da öne çıkmaya başladı.

Ceylin ile Ilgaz arasında neler yaşanacağı merakla beklenirken, dizinin aşk teması hikayeyi etkileyince kalitesinden ödün verme ihtimali de birçok izleyicinin aklını kurcalıyor. Çünkü hikayesi çok iyi ilerleyen diziler aşk konusuna geçtikleri zaman ciddi bir sıkıntı başlıyor. Dizi hayranları aşkı fazlasıyla öne çıkartan hikayelerden de rahatsız oluyor.

Ancak Yargı dizisinde Ceylin ile Ilgaz arasındaki aşk temaları öyle basite indirgenecek bir düzeyde değil. Bunun mesajını da 10. bölümde izleyeceksiniz. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragmanda Ceylin’in sözleri ve Ilgaz’ın yaklaşımı aşk temasının Yargı dizisinde çok gerçekçi ve en az adalet arayışı kadar etkili bir şekilde ortaya konulacağını gösteriyor.

Ceylin’in kendisine yönelik özeleştirilerini izleyeceksiniz. Ilgaz ile olmayacağına kendisini inandırmak için ortaya koyduğu kendisi ile ilgili detaylar da Yargı dizisinin hikayesine güç katacak.

Ceylin’in Ilgaz’a zarar vereceğinden korktuğu anları ise dikkatle ve heyecanla takip edeceksiniz. Yargı dizisine aşk teması girecek ama hem farklı hem de gerçekçi bir noktadan hikayede yerini alacak.

İşte 21 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan dizinin 10. bölümünden 2. fragman: