Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Evin sürpriz bir rol ile Yalnız Kurt dizisinde!

Deniz Evin sürpriz bir rol ile Yalnız Kurt dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önümüzdeki günlerde atv’nin yeni dizisi Yalnız Kurt çok daha fazla konuşulacaktır. Türkiye’nin yakın tarihine damga vuran olayların perde arkasında yaşanan kirli mücadeleyi anlatma hedefiyle yoluna çıkan dizinin yapımcısı ve proje tasarımcısı olarak Osman Sınav’ı görüyoruz.

Deniz Evin de Beni Affet isimli dizideki büyük çıkışının ardından yıllar sonra yeniden setlere dönüş yapacak. Oyuncunun ekrana geri dönmek için atv’nin yeni dizisi Yalnız Kurt’u seçmiş olması da oldukça anlamlı oldu. Bugüne kadar kendisine gelen dizi tekliflerini kabul etmemesi ile bilinen oyuncu Yalnız Kurt isimli yapımda ise yer almak istedi.

Deniz Evin hayranları da ünlü oyuncunun bu kararına çok sevindi. Beni Affet’te Umut karakteri ile öne çıkan oyuncu, aynı sette tanıştığı Gaye Turgut ile evlenmişti. Çiftin kızları Eftalya ise Mayıs ayında dünyaya geldi.

Deniz Evin, 2021 yılında çifte heyecanı birlikte yaşıyor. Hem babalık sevinci yaşayan oyuncu hem de yıllar sonra yeniden dizilere dönüş yaparak bir kez daha hayranları ile buluşacak.

Yalnız Kurt isimli dizide Sefer karakterini canlandıracak olan oyuncu, sürpriz bir karakter ile ekrandaki yerini alacak.