Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisine ilk büyük eleştiri geldi!

Yargı dizisine ilk büyük eleştiri geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi şimdiye kadar müthiş bir çıkış ortaya koydu ve bu durumun yaşanması senaryonun başarısıydı… Sema Ergenekon’un 2 yıllık Adliye’de geçirdiği tecrübelerin yansıması olan senaryo hep övgüler aldı.

Dizinin setinde oyuncuların da senaryo üzerine sık sık konuşmaları, heyecanlandıklarını ifade etmeleri ve dizinin gidişatını en az izleyiciler kadar onların da merak etmeleri hikayeyi daha da çok öne çıkarttı.

Sema Ergenekon da başı ve sonu belli olan bir hikayenin ne kadar güçlü reytingler getirebileceğinin bir kanıtını sunmuş oldu. Ancak bir de hikayeye yönelik eleştiri var. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, yılların deneyimi ile televizyon ekranında yaşananları köşesinde değerlendiriyor.

Sina Koloğlu’na göre Yargı dizisinde senaryo kaynaklı bazı sıkıntılar da var. Ünlü eleştirmen şu sözlerle Yargı dizisine ciddi bir eleştiride bulundu:

“Her bir karakterin ortak olan ya da kendi başına ilerleyen hikayeleri yaratılıyor. Evet iki saatin üstünde dizinin sakız misali uzayan halleri oluyor. Zaman zaman karakterlerin güçlü öyküleri yerini sıradan bir hale bırakabiliyor.”

19 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 14. bölümde önemli gelişmeler de yaşanacak. Ceylin, katil oluyor. Ölen kişinin ise Onur Durmaz’ın canlandırdığı Engin olduğuna yönelik bilgiler kulislere yansıdı. Dizinin yeni bölümünü hayralar heyecanla bekliyor. 13. bölümün finalindeki korku dolu sahne de izleyenleri çok etkiledi. O anları videodan izleyebilirsiniz.