Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde şimdi bir büyük ustanın öne çıkma vakti geldi!

Yargı dizisinde şimdi bir büyük ustanın öne çıkma vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Yargı dizisinin hikayesi çok başarılı şekilde ilerliyor ve öne çıkan isimler de yavaş yavaş çeşitleniyor… Engin karakterinde Onur Durmaz’ın bir süredir dizinin gizli başrolü gibi hikayede öne çıkması çok dikkat çekti.

Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizinin gidişatının çok sağlam olması, aslında hikayenin en başından sonuna net olmasının bir sonucu. Sema Ergenekon 2 yıllık bir çabanın ürünü olan Yargı dizisinin senaryosunu önceden yazmış olduğu için hikayede bir bütünlük havası kendini her şekilde belli ediyor.

Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Onur Durmaz ve Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı karakterlerin öne çıkmasının ardından şimdi de Cezmi Baskın’ın dizide daha fazla dikkat çektiğini söyleyebiliriz.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, Cezmi Baskın’ın canlandırdığı Merdan karakterine dikkatleri çekti. Sina Koloğlu, değerlendirme yazısında şu ifadeleri kullandı:

Yargı dizisinde şimdi bir büyük ustanın öne çıkma vakti geldi! 7

“Dizinin hikayesi hazır. Bu kendini belli ediyor. Şu an 22 karakteri var ve yenileri ekleniyor. Mesela Merdan karakteri. Tecrübeli oyuncu Cezmi Baskın oynuyor. Ilgaz’ın dedesi dolandırıcılık suçuyla hapishanede yatmaktadır. Merdan yılların kurdu… Her alemin adamı… Şimdi onun hikayesi başladı.”

Yargı dizisinin diğer önemli özelliği ise her karakterin kendi hikayelerinin etkili şekilde yansıtılması ve bu hikayelerin de kendi içinde bir bütünlük içinde ilerlemesidir.