Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin gücüne güç katacak yeni bir ünlü geldi!

Yargı dizisinin gücüne güç katacak yeni bir ünlü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan Yargı dizisinin senaryosu izleyenleri derinden etkiledi. Dizinin setinde oyuncuların da senaryo üzerine şaşkınlıklarını birçok kez ifade ettiklerine yönelik açıklamalar da dikkat çekiyor.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yargı dizisi, çok etkili ve duygusal yönü de ağır basan senaryo ile kısa sürede parladı. Bir dizinin hikayesinin onun ne kadar yukarılara taşıyabileceğini anlatması bakımından Yargı çok iyi bir örnek oldu.

Dizinin başrol çiftinin uyumlu olması ayrıca diğer oyuncu kadrosunun da etkili isimlerden kurulması ve herkesin de rolüne yakışması ile birlikte Yargı dizisinin Teşkilat ile birincilik yarışına girdiğini gördük.

Yargı dizisinin gücüne güç katacak yeni bir ünlü geldi! 7

Şimdi Yargı dizisi tüm kategorilerde birincilik elde edebilme hedefiyle yoluna devam ediyor ve kadroya yeni isimler de katılmayı sürdürüyor. Onur Durmaz’ın canlandırdığı Engin karakterini etkileyecek olan avukat Seda karakteri hikayede yer alacak.

Seda karakteri için ise ödüllü oyuncu Nergis Öztürk ile anlaşma yapıldı… En son Avlu dizisinde Zerrin olarak dizi setlerinde yer alan oyuncu, Bergen filminde de rol almıştı.

Pazar akşamları yayınlanan diziye Nergis Öztürk’ün de katılması hem genel hikayeyi zenginleştirecek hem de Engin karakterinin halası olan avukat Seda karakteri kendi hikayesi ile dikkatleri çekecek.