Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin yönetmeni yeni dizisiyle olay yapacak!

Ramo dizisinin yönetmeni yeni dizisiyle olay yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisi ilk sezonunda pandeminin de olumsuz etkisi ile beklenen reytinglerin altında sonuçlar almıştı. Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç iklisinin başrolündeki dizinin ikinci sezonunda ise yönetmen koltuğuna M. Çağatay Tosun oturdu.

Ramo’nun başrol oyuncusu Murat Yıldırım da daha önce Kuzgunlar dizisinde birlikte çalıştığı yönetmeni her fırsatta övdü. Sosyal medyadan da paylaşımlar yapan Murat Yıldırım, dizinin ikinci sezonda büyük çıkış yapmasını da Çağatay Tosun’a bağlamıştı.

Ünlü yönetmen M. Çağatay Tosun özellikle aksiyon hikayelerindeki başarısıyla biliniyor. Yeni sezonda atv ekranında yayınlanacak olan Yalnız Kurt isimli yeni dizide de yine aynı ismi göreceksiniz.

Yapımcılığını Osman Sınav’ın yaptığı Yalnız Kurt isimli dizinin yönetmeni olarak da Çağatay Tosun ile anlaşma yapıldı. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve etkileyici bir hikayenin gelmekte olduğu da anlaşıldı.

Türkiye’nin yakın tarihine yönelik olarak verilen birçok mesaj, dizinin siyasi konularda da öne çıkabileceği, toplumsal önemli noktalarda mesajlar verebileceği imajını verdi.

Aksiyonu bol bir yapım olacak Yalnız Kurt’ta Hasan Denizyaran başrolde bulunuyor. Oyuncu kadrosu da şekillenmekte olan dizi için; Cihan Ünal, Berker Güven, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin, Deniz Evin ve Murat Han gibi önemli isimler ile anlaşma yapıldı.

Yalnız Kurt hem hikayesi hem Osman Sınav imzası taşıması hem de yönetmen koltuğunda çok etkili bir ismin yer alması ile şimdiden ilgi çekici bir yapım oldu.