Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin hikayesini çok etkileyecek yeni karar alındı!

Yargı dizisinin hikayesini çok etkileyecek yeni karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisi pazar akşamları müthiş bir ilgi gördü. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleride yer aldığı dizi yüksek bir izleyici ilgisini üzerine çekti ve reytinglerde de Teşkilat ile başa baş yarışmaya başladı.

Yargı dizisi son dönemin en iyi çıkış yapan projesi oldu. Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan senaryo izleyicileri çok etkiledi. Adliye Sarayı’nda izlenen davaların yanı sıra; avukatlar, hakimler, savcılar ile yapılan görüşmeler sonrasında gerçeğe uygun bir senaryo ortaya çıktı.

Yargı dizisinin kısa sürede büyük başarı kazanması bu senaryo sayesinde oldu. Ayrıca oyunculuk performansları da dizinin daha çok sevilmesine yardımcı oldu… Başarılı isimlerin buluştuğu Yargı dizisi için yeni bir karakterin de hikayeye katılması kararı verildi.. Bu karakter Onur Durmaz’ın canlandırdığı Engin’in hayatını etkileyecek.

2005 yılından bu yana birçok projede özlediğimiz Nergis Öztürk, Yargı dizisinde avukat Seda olarak yerini aldı.. Oyuncu önümüzdeki bölümlerde izleyici karşısına çıkacak.

Yargı dizisinin hikayesini çok etkileyecek yeni karar alındı! 2

İnci’nin katili olarak dikkat çeken Engin karakterini başarılı bir performans ile yansıtan Onur Durmaz ile Nergis Öztürk’ün birçok sahnesi olacak.

Engin’in avukat teyzesi Seda olarak izleyeceğimiz Nergis Öztürk’ün hikayede önemli bir konuma gelmesi bekleniyor.

Başarılı oyuncunun hikayenin seyrini nasıl değiştireceği şimdiden merak konusu oldu.