Ana sayfa Sosyal Medya Benian Dönmez’in gelişiyle birlikte Kanal D’nin sürpriz dizisi güçlendi!

Benian Dönmez’in gelişiyle birlikte Kanal D’nin sürpriz dizisi güçlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde Kanal D dizileri izleyicilerin ilgisini çekerek öne çıktı. Sadakatsiz ile başlayan bu süreç Camdaki Kız ile devam etti ve bu sezon da Yargı çok iyi bir çıkış yaptı. 2022 yılında yayınlanacak olan yeni dizi Üç Kız Kardeş’ten de Kanal D yönetimi çok umutlu.

İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosuna katılan Benian Dönmez de başarılı performansıyla bilinen ve karakter yaratma ustası olarak öne çıkan bir oyuncu.

3 Mart 1965 tarihinde dünyaya gelen oyuncu, tiyatro ve sinemada sergilediği etkili performanslar ile tanınan bir isim. Televizyon dizilerinde de sıklıkla rollerde gördüğümüz Benian Dönmez, güçlü bir kariyere sahip.

Aldığı ödüllerle de bilinen oyuncu, son dönemde birçok yapımda kendini gösterdi. Son yıllarda Afili Aşk dizisinden sonra Sol Yanım ve İçimizden Biri’nde birbirinden farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, 2022 yılında yine bir dizide yerini aldı.

Üç Kız Kardeş isimli yeni Kanal D dizisinde Türkan, Derya ve Dönüş isimli kızların halası Nezaket olarak izleyeceğimiz oyuncu, yine kendisine çok iyi bir yapım bulmuş oldu.

Karakter yaratma konusundaki ustalığını yeni dizide de sergileyecek olan Benian Dönmez’in gelişi ile kadroda bir hayli güçlendi.

İclal Aydın, Reha Özcan ve Berker Güven ile anlaşma yapılmıştı. Benian Dönmez ile birlikte hikayede yer alacak bir isim daha belli olmuş oldu.