Ana sayfa Sosyal Medya Yargı, Türkiye’de gündem olan bir konuya değindi! Sosyal medyada yer yerinden oynadı!

Yargı, Türkiye’de gündem olan bir konuya değindi! Sosyal medyada yer yerinden oynadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güçlü hikayesiyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan ve yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana reytinglerden çok iyi sonuç elde eden Kanal D dizisi yine Türkiye’de gündem olacak bir gelişmeye imza attı. Son bölümünde Türkiye’de yaşanan Kadir Şeker olayına değinen dizinin dün akşamki bölümünün ardından sosyal medyada yer yerinden oynadı.

Usta senarist Sema Ergenekon’un büyük başarısı olarak kabul edilen Kanal D dizisi Yargı, her hafta Türkiye’nin gündeminde yer almayı başarıyor. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi dün akşamki bölümüyle de sosyal medyanın gündemi oldu.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Türkiye’de yaşanan ve büyük bir tartışmayı beraberinde getiren Kadir Şeker olayına gönderme yapıldı. Dizide, erkek tarafından şiddet gören bir kadını kurtarmaya çalışırken saldırganı öldüren Kadir Şeker’in kendisini savunurken söylediği “Öldürmek için vurmadım, kurtarmak için vurdum” sözlerine yer verildi.

Yargı dizinin dün akşamki bölümünde bir kadına yardım ederken başka bir kişinin ölümüne neden olan kişi, “İyilik yaptığım için 10 yıl yattım ben. Parkta dövülen bir kadını kurtarmaya çalıştım. Yardım çığlıklarına koştum. Adam, kadını bildiğin öldürüyordu. Sırf kadını kurtarmak için iyilik için yerden taş alıp vurdum. Öldürmek için vurmadım, kurtarmak için vurdum. 10 yıl yattım kimse benim için bir şey yapmadı” dedi.

Bu sözlerle Kadir Şeker olayına gönderme yapıldığını anlayan izleyici de Twitter’ı konuyla ilgili paylaşım bombardımanına tuttu. Bu gönderme izleyiciler tarafından büyük takdir kazanırken Yargı dizisi bir kez daha gündem olmayı başardı.

Kadir Şeker olayı nedir?

5 Şubat 2020’de Konya’da yaşanan olayda üniversiteye hazırlanan Kadir Şeker, parkta yürürken bir erkeğin kadını dövdüğünü gördü. Kadir Şeker, dayak yiyen Ayşe Dırla’yı sevgilisi Özgür Duran’ın elinden kurtarmak isterken Duran’ı bıçaklayarak öldürdü. Şeker, kasten öldürme suçundan yargılandığı Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ömür boyu hapse çarptırıldı. Kadir Şeker’in davası hala devam ediyor.

Yargı izleyicilerinin dün akşamki bölümde Kadir Şeker olayıyla ilgili gönderme yapması üzerine Twitter’da yaptığı paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yargı, Türkiye'de gündem olan bir konuya değindi! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 12 Yargı, Türkiye'de gündem olan bir konuya değindi! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 13 Yargı, Türkiye'de gündem olan bir konuya değindi! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 14 Yargı, Türkiye'de gündem olan bir konuya değindi! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 15 Yargı, Türkiye'de gündem olan bir konuya değindi! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 16 Yargı, Türkiye'de gündem olan bir konuya değindi! Sosyal medyada yer yerinden oynadı! 17