Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan müzikal ile sahnede!

Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan müzikal ile sahnede!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Deneyimli oyuncu Uğur Aslan uzun yıllardır pek çok iddialı yapımla izleyici karşısına çıktı. Gümüş dizisindeki ‘Orhan’ karakteri ile akıllarda yer edinen oyuncu, Yer Gök Aşk adlı dizide canlandırdığı ‘Cüneyt’ karakteri ile hafızalara kazındı.

Karadayı’da ‘İsmail’, Kara Sevda’da ‘Zehir’ karakterlerini başarıyla canlandıran oyuncuyu son zamanlarda Kuruluş Osman dizisinde ‘Nizameddin’ olarak izledik. Akabinde Çukur dizisinde ‘Emir’ karakteri olarak karşımıza çıkan Uğur Aslan, Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı ile yeni sezonda tekrar setlere döndü.

Aynı zamanda eşi olan Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı Yargı’da ‘Eren Komiser’ karakterine hayat veren Uğur Aslan dizide oldukça etkili bir rolde.

Dizinin yanı sıra oyuncu şu sıralar bambaşka bir heyecan daha yaşıyor. Deneyimli oyuncu çok yakında ‘Afara-Arabesk Müzikali’ ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan müzikal ile sahnede! 7

Uğur Aslan yeni projesinin heyecanını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Şirin Aktemur’un kaleme aldığı ve yönettiği, Uğur Aslan’ın oynadığı ‘Afara-Arabesk Müzikali’,  26 Kasım’da Uniq İstanbul’da izleyiciyle buluşacak

Uğur Aslan, sahnede canlı performansını sergileyeceği ‘Afara-Arabesk Müzikali’ ile seyirciyi bütün olarak bir döneme götürüp, o dönemin değerleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Çok yakında Türkiye’de ve Avrupa’da birçok şehirde seyirciyle buluşması planlanan projenin yapımcısı Ufuk Güldü, müzik direktörü İsmail Kabacı, organizasyon ise Can Talanioğlu ve Eren Demir’e ait.