Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey’in yıldızı Gökçe Bahadır hangi çekimde tüm set boyuncu ağladı?

Evlilik Hakkında Her Şey’in yıldızı Gökçe Bahadır hangi çekimde tüm set boyuncu ağladı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ekranların aranılan yüzü, yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır, yeni sezonda Fox TV’de yayınlanmaya başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle ekranlara sağlam bir dönüş yaptı.

BBC yapımı, The Split dizisinin uyarlaması olan Evlilik hakkında Her Şey adlı dizide Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı ve Sarp Akkaya ile baş rolü paylaşan oyuncu dizide güçlü, azimli, inatçı ancak eşinin ihanetiyle sarsılan avukat ‘Azra’ karakterine hayat veriyor.

Yer aldığı her yapımda farklı rollere bürünen ve her rolün altından da başarıyla kalkan yetenekli oyuncu şu sıralar, Netflix’de geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan Kulüp dizisinde ki performansıyla adından söz ettiriyor.

Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger gibi iddialı isimlerle birlikte yer aldığı Kulüp dizisinde hapisten yeni çıkmış ve yıllardır görmediği kızıyla bir bağ kurmaya çalışan Yahudi ‘Matilda’ rolüyle izleyicinin gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Evlilik Hakkında Her Şey'in yıldızı Gökçe Bahadır hangi çekimde tüm set boyuncu ağladı? 7

İzleyici hem diziyi hem de oyuncunun performansını çok sevdi. Gökçe Bahadır’ın bu başarısının ardında şüphesiz yoğun bir şekilde çalışması ve mesleğine duyduğu aşk var.

Öyleki ünlü oyuncu Elle Dergisi’nin Nostalji özel sayısı için verdiği röportajda ‘Matilda’ rolü için iki üç ay gibi yoğun bir çalışma temposuna girdiğini söyledi.

Oyuncu, “Sete çıkmadan önce 2-3 ay boyunca kağıt üzerinde çok çalıştık. Onun travmaları ve yaşadıkları üzerine yoğunlaştık. Bunları çalıştıkça üzerime daha farklı bir enerji oturmaya başladı ve yavaş yavaş Gökçe’den uzaklaştım” şeklinde konuştu.

Gökçe Bahadır dergiye yaptığı açıklamada, tüm set boyunca aşırı duygusal bir halde olduğuna da itiraf ederek,  “Matilda’nın acısı o kadar fazla ve ağırdı ki, benim de duygularım değişmeye başladı. Nerdeyse tüm set boyunca dokunsanız ağlayacak gibi bir durumdaydım” dedi.