Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Komiser Eren’i Uğur Aslan, Marmaray’da candy crush oynarken yakalandı!

Yargı’nın Komiser Eren’i Uğur Aslan, Marmaray’da candy crush oynarken yakalandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin iddialı işi Yargı’da rol alan Uğur Aslan, mütevaziliğiyle dikkat çekiyor. Hayranları, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda yetenekli oyuncunun ne kadar mütevazi olduğunu dile getiriyor. Bir hayranının yaptığı son paylaşım Uğur Aslan’ın jestiyle sonuçlandı.

Deneyimli oyuncu Uğur Aslan, Yargı dizisinde Komiser Eren Duman karakterini canlandırıyor. Oyunculuğuyla dikkat çeken Aslan, hiçbir zaman çok iddialı rollerde yer almasa da kaliteli oyunculuğuyla dikkat çekiyor.

Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan, Marmaray'da candy crush oynarken yakalandı! 9

Uğur Aslan’ın dikkat çekici bir yanı da mütevaziliği. Hayranları, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda ünlü oyuncunun bu yanına sık sık dikkat çekiyor. Son olarak bir hayranının yaptığı paylaşım ve ardından Aslan’ın jesti ünlü oyuncunun daha da fazla kalp kazanmasını sağladı.

Uğur Aslan’ın bir hayranı yaptığı paylaşımda ünlü oyuncuyla Marmaray’da karşılaştığını söyledi. Aslan’ın Marmaray’da seyahat ederken fotoğrafını çekip paylaşan hayranı “Dün marmarayda karşımda oturuyordun uğur abi. Çok mütevazı bir adamsın. Herkesin favorisi sensin.” diye yazdı.

Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan, Marmaray'da candy crush oynarken yakalandı! 10

Uğur Aslan da hayranının bu paylaşımına içtenlikle yanıt verdi ve “Bak yaaa seslenseydin aşk olsun” diye yazdı. Hayranının yanıtı ise çok eğlenceliydi. Hayranı “Candy crush oynuyordun yanarsın diye seslenemedim” diye yazdı.

Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan, Marmaray'da candy crush oynarken yakalandı! 11

Yargı dizisinin Komiser Eren Duman’ı hayranıyla sosyal medya üzerinden yaptığı bu yazışmayla ne kadar mütevazi olduğunu bir kez daha kanıtladı ve puanları topladı.