Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan’ın yıldızı Fahriye Evcen gerçek atlardan sıkıldı bakın soluğu nerede aldı!

Alparslan’ın yıldızı Fahriye Evcen gerçek atlardan sıkıldı bakın soluğu nerede aldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğindeki Alparslan dizisinde ‘Akça Hatun’ karakteriyle ekranlara gelen Fahriye Evcen uzun süre ara verdiği ekranlara hızlı bir dönüş yaptı.

Alparslan’da Barış Arduç ile baş rolü paylaşan güzel oyuncu, dizi yayına girmeden önce at binme ve kılıç eğitimi aldı.  Dizide, 1071 yıllarında Selçuklu döneminde yaşayan ‘Akça Hatun’u canlandıran Fahriye Evcen rolüyle ilk bölümden itibaren büyük beğeni topladı.

Dizi, başarılı oyunculuklarının yanı sıra kostümleri ve prodüksiyonuyla da konuşuluyor. Dizide At binen, kılıç kuşanan Fahriye Evcen’in instagram hesabından yaptığı son paylaşımı ise takipçilerine adeta ‘Fahriye Evcen gerçek atlardan sıkıldı galiba’ yorumunu yaptırdı.

Alparslan'ın yıldızı Fahriye Evcen gerçek atlardan sıkıldı bakın soluğu nerede aldı! 9

Lunaparkta atlı karıncada çektirdiği fotoğraflarını instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Fahriye Evcen’in sempatik ve mutlu halleri hayranlarını mest etti.

Alparslan'ın yıldızı Fahriye Evcen gerçek atlardan sıkıldı bakın soluğu nerede aldı! 10

Geçtiğimiz günlerde eşi Burak Özçivit ile hakkında çıkan ayrılık haberleriyle ilgili konuşan Fahriye Evcen, “Bunlar can sıkıntısından yapılan haberler” diyerek çıkan haberlerin doğruluk payı olmadığını ifade etmişti.

Alparslan'ın yıldızı Fahriye Evcen gerçek atlardan sıkıldı bakın soluğu nerede aldı! 11

Sosyal medya paylaşımlarında da keyfinin yerinde olduğu gözlenen Fahriye Evcen’in instagramda ki mutlu tavırları hayranlarının yüreğine bu anlamda da su serpmiş oldu.