Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir Kore dizi uyarlaması geliyor; Bir Umudum Var!

Yeni bir Kore dizi uyarlaması geliyor; Bir Umudum Var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Henüz hangi kanalda yayınlanacak netleşmeyen Bir Umudum Var isimli dizinin hazırlıkları devam ediyor. Lie After Lie isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan yapım, bir dram projesi olarak öne çıkıyor.

Kore’de yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören dizinin yerli versiyonu ağır bir dram içerecek. Calinos Film tarafından hakları satın alınan diziyle ilgili bilgileri gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Henüz kanal görüşmeleri devam eden ve oyuncu arayışları da süren dizinin bir hayli iddialı konusu var. Dizinin sürükleyici karakteri bir kadın olacak ve iyi bir isim bulunur ise hikaye Türkiye’de çok sevilecektir.

Kendisine kötülük yapan kocasını öldürmekle suçlanan varlıklı bir ailenin gelini hikayenin baş kahramanı olacak. 10 yıl ceza alan kadın, kızını hapiste doğurur ve onu başkalarına vermek durumunda kalır. Cezası bittikten sonra ise kızının izini süren kadın, kendisini büyük bir yalanın ve ihanetin ortasında bulur.

Bir Umudum Var dizisinin yönetmenliğini Mesude Erarslan yapacak. Dizinin senaryosunu ise Nergis Otluoğlu Akoğlu yazıyor.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR