Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV kabul etmeli, Benim Hayatım dizisi tutmadı!

Star TV kabul etmeli, Benim Hayatım dizisi tutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Hayatım isimli Star TV dizisi ikinci bölümü ile pazar akşamı ekrandaki yerini aldı. Dizi geçen hafta ilk bölümüyle düşük reytingler almıştı. Bu hafta da durum değişmedi.

Genco Özak, Nilsu Berfin Aktaş, Uğur Çavuşoğlu gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci bölümünün reytingleri bir hayli düşük geldi. Tüm kişiler kategorisinde 12. sırada yer alan dizi, AB’de günü 23. olarak tamamladı. ABC1 kategorisinde ise 15. sırada yer alan Benim Hayatım dizisi için bu sonuçların hiç de iyi olmadığını belirtelim.

Ortalamanın çok altında gerçekleşen reyting oranları ve hikayeye yönelik izleyici tepkisini bir araya getirirsek Star TV’nin bu diziden istediğini alamadığını söyleyebiliriz.

İyi bir oyuncu kadrosu olmasına rağmen senaryodan kaybeden Benim Hayatım dizisinin üçüncü bölümünün reytingleri de merak ediliyor.

Star TV’nin elinde tek seçenek gün değiştirerek farklı bir günde diziyi denemesi olabilir. Ancak pazar akşamları Benim Hayatım dizisinin daha da iyi sonuçlar alması Yargı, Teşkilat ve Elbet Bir Gün gibi önemli yapımlar varken zor olduğunu söyleyebiliriz.