Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret’in yönetmeninden yeni bir dizi geliyor!

Kefaret’in yönetmeninden yeni bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Temmuz ayında sona eren Kefaret dizisi Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi üç usta ismi bir araya getirmişti. Yayınlandığı dönem, çok yüksek reytinglere ulaşamasa da beğenilerek izlenen Kefaret’in yönetmeni Mesude Erarslan yeni bir diziyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Zülfü Livaneli’nin Konstaniyye Oteli isimli kitabından uyarlanan Kefaret, kızı kaçırılan ve bu süreçte kocasının kendini aldattığını öğrenen bir kadının kızını bulma ve ayakta kalma çabasını anlatıyordu. Bir sezon ve 35 bölüm olarak yayınlanan Kefaret dizisi temmuz ayında final yapmıştı.

Kefaret dizisinin yönetmeni şimdi yeni bir projeye hazırlanıyor. Proje, bir Kore dizisi olan Lie After Lie’ın Türkiye uyarlaması olacak. Türkiye’ye Bir Umudum Var ismiyle uyarlanacak dizinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil.

blank

Kore’de yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören dizinin yerli versiyonu ağır bir dram içerecek. Calinos Film tarafından hakları satın alınan dizinin hem kanal görüşmeleri sürüyor hem de oyuncu arayışları devam ediyor.

Senaryosu Nergis Otluoğlu Akoğlu’na ait Bir Umudum Var dizisinde kendisine kötülük yapan kocasını öldürmekle suçlanan varlıklı bir ailenin gelini hikayenin baş kahramanı olacak. 10 yıl ceza alan kadın, kızını hapiste doğurur ve onu başkalarına vermek durumunda kalır. Cezası bittikten sonra ise kızının izini süren kadın, kendisini büyük bir yalanın ve ihanetin ortasında bulur.

Bugüne kadar çok başarılı dramlara imza atan yönetmen Mesude Erarslan’ın yönettiği diziler arasında Yaprak Dökümü, Bana Sevmeyi Anlat, Serçe Sarayı, İntikam gibi yapımlar yer alıyor.