Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizisi Saklı’nın heyecanını yaşayan Hazar Ergüçlü anne olmayı çok istiyor!

Yeni dizisi Saklı’nın heyecanını yaşayan Hazar Ergüçlü anne olmayı çok istiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’nün rol aldığı her yapım çok izleniyor ve ses getiriyor. En son Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde  canlandırdığı ‘Çiçek’ karakteriyle ekranlara gelen Hazar Ergüçlü her yapımda sergilediği performansla da izleyiciyi kendisine hayran bırakıyor.

Oyuncu, ünlü yönetmen Onur Ünlü ile 4 yıldır devam eden birlikteliğiyle de sık sık magazin basınında gündem oluyor. Show TV’den Ömür Sabuncuoğlu’na ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Hazar Ergüçlü, Anne olmayı çok istediğini söyledi

Hazar Ergüçlü “Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur’la konuşuyoruz. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum!” açıklamasını yaptı.

Yeni dizisi Saklı'nın heyecanını yaşayan Hazar Ergüçlü anne olmayı çok istiyor! 7

Yakında Blu TV’de yayınlanacak Saklı dizisiyle ekranlara gelecek olan Hazar Ergüçlü kısa süre önce dizinin yayınlanan fragmanındaki cesur sevişme sahnesiyle de gündem olmuştu.

Sakılı dizisi için geri sayım başladı. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran The Affair adlı diziden uyarlanan Saklı 23 Kasım’da Blu TV’de izleyicisiyle buluşacak.

MAY Productions imzalı yapımda Hazar Ergüçlü’ye baş rollerde Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar eşlik ediyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hazar Ergüçlü (@hazarerguclu)’in paylaştığı bir gönderi

 

Saklı’da sıradan bir ihanet hikayesinin ötesinde çarpıcı bir ilişki ve gerilim dolu bir cinayet hikayesi anlatılıyor. 23 Kasım’da tüm bölümleriyle birden izleyici karşısında çıkacak Saklı, Ozan (Fırat Çelik) ve Aslı’nın (Hazar Ergüçlü) yaşadığı tutkulu yasak ilişkiyi gizemli bir cinayet soruşması çerçevesinde farklı bakış açılarıyla anlatacak. Hazal Ergüçlü dizinin yayın tarihinin müjdesini instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.