Ana sayfa Sosyal Medya Çukur öldü yaşasın Üç Kuruş! Yeni dizi izleyicide bağımlılık yapmaya başladı!

Çukur öldü yaşasın Üç Kuruş! Yeni dizi izleyicide bağımlılık yapmaya başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un final bölümünde ilk tanıtımı yapıldığından bu yana izleyici tarafından heyecan dorukta beklenen Üç Kuruş dizisi üçüncü haftasını doldurdu bile. Hikayesi gittikçe oturan, karakterleri her bölümde daha da sevilen Üç Kuruş, üçüncü haftasında izleyicide bağımlılık yapmaya başladı.

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora’nın paylaştığı Üç Kuruş hem büyük merakla beklendi hem de eleştiri oklarına çok fazla açıktı. Zira Ay Yapım’ın daha önce çektiği benzer diziler olan İçerde ve Çukur’un tür açısından bir benzeri olan Üç Kuruş’un, hala büyük bir hayran kitlesine sahip olan eski dizilerin yerini doldurup dolduramayacağı konusunda büyük bir kuşku vardı.

İlk hafta ortalamanın üstünde bir reytingle başlangıç yapan Üç Kuruş, bazı izleyicilerin eleştiri oklarına tutuldu. Bazı izleyiciler Üç Kuruş’un İçerde ve Çukur’un yerini dolduramayacağını öne sürdü. Üç Kuruş’un ikinci hafta reytingleri de aşağı yukarı aynıydı. Ancak bu hafta çok güçlü rakipleri Alparslan ve Yasak Elma’ya rağmen reytinglerini yükseltmeyi başardı Üç Kuruş.

Çukur öldü yaşasın Üç Kuruş! Yeni dizi izleyicide bağımlılık yapmaya başladı! 7

Bu gelişme ve izleyici yorumları izleyicinin üçüncü haftayla beraber Üç Kuruş’un bağımlısı haline geldiğini gösteriyor. Zira dün akşam yayınlanan bölüm izleyici tarafından çok beğenildi ve sosyal medyada yapılan yorumlarda yeni bölümün dört gözle beklendiğine dikkat çekildi. Üç Kuruş, #babasınınkıymetlisi ve #urazkaygılaroğlu etiketleriyle de Twitter’da gündem olmayı başardı.

Bu başarıda en büyük pay hiç kuşkusuz Uraz Kaygılaroğlu’nun, hayat verdiği Kartal karakterini canlandırırken gösterdiği üstün performans. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Uraz Kaygılaroğlu’nun, Kartal’ın babasının mezarı başındayken yaptığı konuşma izleyicilerden tam not aldı.