Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası reytinglerde geride kaldı ama sosyal medyada yine lider oldu!

Kalp Yarası reytinglerde geride kaldı ama sosyal medyada yine lider oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanallar arasındaki reyting ve sosyal medya savaşı özellikle geçen haftadan bu yana bir hayli sert geçiyor. Arka arkaya Üç Kuruş ve Alparslan reytingleri alt üst etti ama sosyal medyada Kalp Yarası’nı yerinden edemedi.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 15 Kasım Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

ATV’nin dizisi Kalp Yarası yaz aylarında ekranlara gelmeye başladığında hem reytinglerde hem de sosyal medyada birinciliği ele geçirmişti. Ancak yeni sezonun başlaması ve güçlü rakiplerin devreye girmesiyle reyting savaşında geride kaldı. Sosyal medyada ise zirveyi elinden bırakmadı.

Kalp Yarası reytinglerde geride kaldı ama sosyal medyada yine lider oldu! 7

Yasak Elma, Üç Kuruş ve Alparslan gibi güçlü rakiplerin karşısında reytinglerde ortalama giden Kalp Yarası, sosyal medyada zaferini sürdürüyor. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in bulunduğu Kalp Yarası, dün sosyal medyada hakkında yapılan 160 bin 100 paylaşımla yine zirveyi ele geçirdi.

Reytinglerde bu hafta yükseliş gösteren Üç Kuruş da listenin ikinci sırasında yer aldı. Elde ettiği başarılı oranlarla birinciliğe oynayan Üç Kuruş, gecenin en güçlü rakibi Alparslan’ı sosyal medyada geride bırakmayı başardı. Üç Kuruş, dün hakkında yapılan 78 bin 700 paylaşımla ikinci oldu.

Geçen hafta büyük bir iddiayla gelen ve ekrana gelir gelmez reytingde zirveyi ele geçiren Alparslan, sosyal medyada bir hayli zayıf kaldı. Başrollerini Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un paylaştığı TRT 1 dizisi, hakkında yapılan 35 bin 900 paylaşımla listenin üçüncü sırasını aldı.

İki hafta öncesine kadar reytinglerde birinciliği elden bırakmayan ancak Alparslan’ın gelmesiyle zirveden vazgeçmek zorunda kalan Yasak Elma ise sosyal medyada en başarısız dizi oldu. Yasak Elma hakkında yapılan paylaşım sayısı 5 bin 600 oldu.