Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecan doruktayken, Ramo dizisine bir ismin daha geldiği öğrenildi!

Heyecan doruktayken, Ramo dizisine bir ismin daha geldiği öğrenildi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisinde heyecan gittikçe tırmanıyor! Dizide her hafta izleyenleri şaşırtan gelişmeler yaşanırken, yeni karakterlerin katılması da devam ediyor! Geçtiğimiz hafta Emre Kınay’ın Şerif ismiyle katıldığı diziye iki isim daha geliyor. Bir karakterin diziye gelişi kısa süre önce öğrenilmişti. Bu kez bir başka isim daha gündemde!

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünü oynadıkları dizide geçtiğimiz hafta Sibel’in rehin alındığının ortaya çıkması ve onu arayan Ramo’nun karşısına da hiç bilmediği bir başka büyük patronun çıkmasıyla hikaye bambaşka bir noktaya gelmişti.

Sibel’i kendilerinin öldürttüğünü söyleyen Şerif, Mazhar’a giderek Sibel’i alıkoymasına tepki verdi. Aynı zamanda Ramo’yu denediklerini ve ihanet edip etmeyeceğini öğreneceklerini söyleyerek onu Mazhar’ın önüne attı.

Şimdi herkes, Mahzar’a silah doğrultan Ramo’nun ve evin içinde tutsak olan Sibel’in akıbetini merak ediyor! Ramo’nun bu tuzaktan nasıl kurtulacağı merak konusuyken diziye geçtiğimiz günlerde Cemil ismiyle Burak Demir’in katılacağı öğrenilmişti.

Heyecan doruktayken, Ramo dizisine bir ismin daha geldiği öğrenildi! 8

Bu kez bir başka ismin daha dahil olacağı gündeme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından Usta oyuncu Atilla Olgaç’ın diziye Yıldırım ismiyle katılacağını duyurdu. Ancak Olgaç’ın rolünün bir bölümlük konuk oyunculuk olduğu da ifade ediliyor.

Heyecan doruktayken, Ramo dizisine bir ismin daha geldiği öğrenildi! 9

BKM imzalı Ramo’nun merakla beklenen 33. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ramo’nun iddialı sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Mazhar ve Şerif’e karşı neler yapacağı merakla beklenirken, Ramo’nun mücadelesinde heyecan giderek artıyor. Sibel’i geri alma planı yapan Ramo, “Yalvarmadan, boynumu eğmeden, canlarına okuyarak alacağım gülümü” diye konuşuyor. Sibel konusunda belirsizlik hakim, Ramo’nun sevdiği kadını nasıl geri alacağı merakları süslüyor.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Emre Kınay, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor. Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

RAMO’DA NELER OLDU?

Sibel’in ölüm haberiyle sarsılan Ramo, çıkan raporlara rağmen Sibel’in öldüğüne inanmadı. Ramo, Sibel’e dair bir iz bulmak için harekete geçerken, Sibel’in ölmediği ve Mazhar tarafından alıkonulduğu ortaya çıktı. Mazhar, Taner’in ölümünden sorumlu oldukları için bunun acısını çıkaracağını söylerken, Ramo, Sibel’in alıkonulduğuna dair henüz bir iz bulamadı. Şerif’in gelişi Ramo’daki gerilimi giderek artırırken, asıl büyük sürpriz büyük patronlardan biri olduğunun ortaya çıkmasıyla yaşandı.

Şerif, Ramo’ya Sibel’in ölüm emrini büyük patronların verdiğini söyledi ve Ramo’yu eski bir arabanın direksiyonuna bağladı. Üzerine bir araba düşmek üzere olan Ramo, tuzaktan kurtulmayı başardı. Şerif’ten duyduklarının öfkesiyle Ramo, Mazhar’ın karşısına çıktı ancak onu burada başka bir tuzak bekliyordu. Bu sırada alıkonulan Sibel de korku dolu anlar yaşadı. Mazhar ve Ramo’nun karşı karşıya geldiği anlarda gerilim giderek yükselirken, Şerif’in elinde olan Sibel’in ve silahların hedefinde olan Ramo’nun nasıl kurtulacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.