Ana sayfa Dizi Haberleri Gain’in çok konuşulan ’10 Bin Adım’ dizisinden sonra Engin Günaydın’dan yeni bir dizi geliyor!

Gain’in çok konuşulan ’10 Bin Adım’ dizisinden sonra Engin Günaydın’dan yeni bir dizi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.cm/Detay – Dijital platform Gain için çekilen bir dizi, son dönemde sıkça konuşulmuştu. İzleyenlerin çok beğendiği ve sosyal medyada da çok konuşulan bir proje olan ’10 Bin Adım’ dizisinde Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar birlikte oynamıştı. İlk sezonu yayınlanan dizi büyük beğeni toplarken, hikayesi de iki oyuncuya ait olan projenin ardından yeni bir proje için kolların sıvandığı öğrenildi!

Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın bu başarılı çalışmalarından sonra bir başka dizi gündemde. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından yeni diziyle ilgili bilgileri paylaştı. Buna göre dizi, Engin Günay’ın kaleme aldığı bir başka hikayeden yola çıkılarak çekilecek.

Günaydın, ayrıca gündeme Azizler isimli sinema filmiyle de gelmişti. Filmin yönetmenliğini yapan Taylan Biraderler, Engin Günaydın’ın yeni dizisinin de yönetmenliğini yapacaklar. İmaj Yapım imzalı dizinin Netflix’te yayınlanacağı bilgisi verilmekte.

Gain'in çok konuşulan '10 Bin Adım' dizisinden sonra Engin Günaydın'dan yeni bir dizi geliyor! 7

Bu arada büyük dikkat çeken ’10 Bin Adım’ isimli dizide, iki eski sevgili olan Ezgi ve Memet’in yürüyüş için çıktıkları yolculukta kırgınlıklarından kızgınlıklarına bir çok yaşanmışlıklarını eğlenceli bir dille anlatılıyor. Gain’de her Çarşamba yayınlanan dizinin ilk sezon bölümleri bitmek üzere.

Dizinin hikayesi her iki oyuncuya ait. Senaryoyu ise Devin Özgür Çınar kaleme aldı. Komedi dizisi olan 10 Bin Adım’da “Eski sevgili ile dost kalmak mümkün mü?” sorusunu baz alınarak, sevgililikten arta kalan arkadaşlık on bin adımlık bir macera içerisinde irdeliyor.