Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i rakiplerini yine yaya bıraktı! Sen Çal Kapımı’nın Eda ve Serkan’ı resmen nal topladı!

Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i rakiplerini yine yaya bıraktı! Sen Çal Kapımı’nın Eda ve Serkan’ı resmen nal topladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ölçümleme servislerinden Somera, 19-26 Mayıs haftasının en popüler çiftini açıkladı. Haftanın en popüler çifti açık arayla Maraşlı dizisinin Mahur ve Celal’i oldu. ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisi maaselef reytinglerde istenilen sonucu vermiyor. Ancak sosyal medyada ise tam tersi. Dizi, sosyal medya üzerinde deyim yerindeyse yarış atı gibi ilerliyor.

Nitekim haftanın en popüler çifti ölçümünde de dizinin Alina Boz ve Buraz Deniz tarafından canlandırılan Mahur ve Celal’i birinciliği elde etmiş durumda. Çift 889.546 paylaşımla en yakın rakibi Sen Çal Kapımı dizisinin Eda ve Serkan’ını katbekat geride bıraktı.

Maraşlı'nın Mahur ve Celal'i rakiplerini yine yaya bıraktı! Sen Çal Kapımı'nın Eda ve Serkan'ı resmen nal topladı! 8

Maraşlı’nın yeni sezonda devam edip etmeyeceği belli değil. Zira yapım şirketi ve kanal son reytinglere göre kararını verecek. Dizinin sosyal medyadaki başarısının devam kararına etkisi olup olmayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

9 Haziran’da ikinci sezonuyla Fox TV ekranında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisinin Eda ve Serkan’ı ise büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Gerçek hayatta da sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin tarafından canlandırılan Eda ve Serkan sadece 200.756 paylaşımla listenin sonuncusu oldu.

Çiftin, gerçek hayattaki aşklarıyla ve sosyal medyada son hız dönen yeni sezon tanıtımlarıyla bolca gündemde olmasına rağmen en büyük rakibi olan Maraşlı’nın Mahur ve Celal’inin çok geride kalması büyük bir şaşkınlık yarattı. Bakalım ikili yeni sezon başlayınca yeniden parlak günlerine geri dönecek mi?

Sıralamanın ikincisi ise TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinin Zehra ve Serdar’ı Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul. Haklarında sosyal medyada 280.247 paylaşım yapılan çiftin hızlı yükselişi son derece dikkat çekici.

Maraşlı'nın Mahur ve Celal'i rakiplerini yine yaya bıraktı! Sen Çal Kapımı'nın Eda ve Serkan'ı resmen nal topladı! 9

Üçüncü sırada ise Çukur’un Yamaç ve Efsun’u var. Show TV’nin fenomen dizisi finale doğru yaklaşırken Efsun ve Yamaç’ı evlendirmeye karar verdi, izleyicileri çok mutlu etti. Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli çifti tarafından canlandırılan Efsun ve Yamaç ekranların en popüler çiftlerinden. Çift hakkında hafta boyunca 217.877 paylaşım yapıldı.

Alev Alev dizisinin Çiçek ve İskender’i de 203.877 paylaşımda dördüncü oldu. Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde finale çok az kalırken, Hazar Ergüçlü ve Berker Güven tarafından canlandırılan Çiçek ve İskender, Sen Çal Kapımı’nın Eda ve Serkan’ını dahi geride bırakmayı başardı.