Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da izleyicileri deli eden bir karakter var!

Bir Zamanlar Çukurova’da izleyicileri deli eden bir karakter var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi sezon finaline doğru adım adım ileriyor. Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Hande Soral, Hülya Darcan, Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde bir ayrılık var. Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova, bu akşam yayınlanacak olan 98.bölümde veda edecek.

Dizinin sezon finaline doğru izleyicilerin isyan ettiği bir karakter de artık çok fazla öne çıkıyor. Hande Soral’ın canlandırdığı Ümit karakterinden bahsediyoruz. Hikayeye Fikret’in sevgilisi olarak giren, ardından da Fikret ile birlikte Demir’i elde etme planları yapan Ümit’in, Sevda’nın da kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Ümit ile Demir arasında yaşananlar Çukurova’da olay çıkartırken, yıllardır Züleyha’nın aşkını bekleyen Demir de büyük bir hata yaptı.

Demir’in Ümit ile ilişkisi dizinin 4. sezonundaki ana konulardan birisi olacak. Bu ilişki Demir’in hayatını mahvedecek. Ümit’in hamile olması ise bir başka önemli gelişme olarak ortaya çıkıyor. Hande Soral’ın başarıyla canlandırdığı karaktere izleyicilerden de çok fazla itiraz geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da izleyicileri deli eden bir karakter var! 7

Dizi hayranları sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda Ümit karakterinin hikayeden çıkmasını istediklerini belirten yorumlar yapıyor. Bir izleyici, “Ümit, artık Fikret ile beraber çekip gitsin. Züleyha ve Demir artık mutlu olsun” diye yorum bıraktı.

Bir başka dizi hayranı ise Ümit’in artık fazlası ile sıktığını ve başka karakterlerle dizinin desteklenmesi gerektiğini ifade ediyor.

Ümit’in hamileliği gerçek mi yoksa bu da bir oyun mu? İzleyiciler bu durumu da sorguluyor. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Ümit hanımın hamileliğine şaşırdık mı, hayır. Gerçekten de yalandan da hamileyim demiş olsa bile, bu klişenin olacağı baştan belliydi.”

Senariste gönderme yapan Bir Zamanlar Çukurova hayranları, Ümit karakterinin hamileliğinin hiç de yaratıcı bir fikir olmadığını ifade ediyor. Artık dizide farklı hikayelerin yer alması gerektiğini belirten hayranlar, 4. sezondan farklı beklentileri olduğunu ifade ediyor.

İşte dizinin bu akşam yayınlanacak olan 98. bölümden 2. fragmanı: