Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola ve Su Burcu Yazgı Coşkun roket hızıyla yükseldi! Alina Boz ve Damla Sönmez aynı hızla düştü!

Ezgi Mola ve Su Burcu Yazgı Coşkun roket hızıyla yükseldi! Alina Boz ve Damla Sönmez aynı hızla düştü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi ve oyuncular hakkındaki sosyal medya paylaşımlarını takip ederek trendleri raporlayan Adba TV’nin, 31 Mayıs-6 Haziran haftasının en popüler kadın oyuncuları listesi yayınlandı. Listenin birinciliğini Hande Erçel yine kimseye kaptırmadı.

Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonuyla bu akşam yeniden ekranlara geri dönecek olan Hande Erçel, En Popüler Kadın Oyuncu sıralamasında birinciliği çengeli takmış durumda. Oyuncu haftalardır birincilikten inmiyor. Sosyal medyada hakkına 103.129 paylaşım yapılan Hande Erçel haftayı bir kez daha birincilikle kapattı.

Ezgi Mola ve Su Burcu Yazgı Coşkun roket hızıyla yükseldi! Alina Boz ve Damla Sönmez aynı hızla düştü! 7

Bu haftanın listesinde birkaç dikkat çekici gelişme var. Bunlardan birincisi Ezgi Mola’nın hızlı yükselişi. Daha önceki haftalarda listenin en son sıralarında yer alan Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola bu hafta çok hızlı bir yükseliş gösterdi. Ezgi Mola, 82.318 paylaşımla listenin ikincisi olarak yer aldı.

Menajerimi Ara dizisinin Dicle’si Ahsen Eroğlu 73.871 paylaşımla üçüncü oldu ve üst sıralardaki yerini korudu. Ancak bu haftanın bir başka ilginç gelişmesi Kardeşlerim dizisinde Asiye’yi canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun’un bir anda listenin dördüncüsü olması. Son zamanların adı ön plana çıkan genç oyuncularından biri olan Su Burcu Yazgı Coşkun 33.880 paylaşımla listede çok hızlı bir şekilde yükseldi.

Son Yaz’ın Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan 24.868, Emanet’in Seher’i 19.965 paylaşımla yerlerini korurken Alina Boz’un düşüşü dikkat çekti. Bir zamanlar listenin en üst sıralarında yer alan Maraşlı dizisinin Mahur’u Alina Boz, 14.952 paylaşımla 7. sıraya düştü.

Sıralamadaki yeri düşen bir başka oyuncu da Damla Sönmez oldu. Bu hafta yayınlanan bölümüyle ekranlara veda eden Çukur’da Efsun karakterini canlandıran usta oyuncu 13.869 paylaşımla 8. sıraya geriledi.