Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin şanssız kanalı Star TV, yeni yaz dizisiyle turnayı gözünden vurdu!

Dizilerin şanssız kanalı Star TV, yeni yaz dizisiyle turnayı gözünden vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yaz ekranında birbirinden farklı yapımlar bir bir kanallarda yayınlanacak. Hatta yayınlanmaya başlandı bile. Ancak bunlar arasında birisi var ki, çok dikkat çekiyor. Bu dizi sezonun şanssız kanalı Star TV imzalı… Ada Masalı’ndan bahsediyoruz.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan imzalı olan dizi bir Ay Yapım projesi… Dizinin farklı ve etkileyici bir öyküsü olduğunu, bugüne kadar canlandırdıklarından çok farklı bir rolle döneceğini söyleyen Alp Navruz ilk heyecan dalgasını yaşatmıştı. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz buluşmasının ne kadar etkileyici olduğunu fragmanlardan fark eden izleyiciler, heyecanla Ada Masalı’nı bekliyor.

Diziden yansıyan her görüntü sosyal medyadaki yorumlara bakarsanız kalite akıyor. Turan ile Navruz ikilisini de birbirlerine çok yakıştıran dizi hayranları hem romantik hem de eğlenceli bir yapımın gelecek olmasından dolayı memnun.

Dizilerin şanssız kanalı Star TV, yeni yaz dizisiyle turnayı gözünden vurdu! 7

Sosyal medyada Ada Masalı dizisi hakkında o kadar çok olumlu yorum ve güçlü beklentiler var ki, umarız dizi hayranlarının hayalini kıracak şeyler olmaz…

Bir dizi hayranı, “Gerçekten ama gerçekten harika, mükemmel bir dizi. Bu dizi gerçekten bu yılın favori dizilerinden. Ayça ile Alp harika, ikili müthiş partner olmuş” diye yorumda bulundu.

“Bu diziye Arka Sokaklar ömrü gelsin” diye yorum yapan birçok dizi hayranı da sosyal medya klasiği olan bu ifadeyi Ada Masalı’na yakıştırdı.

Diziden gelen görüntüleri izledikçe kendisini rüyada gibi hissettiğini belirten dizi hayranları, Alp Navruz’un karizmasına ve Ayça Ayşin Turan’ın da sempatisine ayrı bir hayran kaldıklarını belirtiyorlar.

Buray’ın dizi için söylediği Çift Gökkuşağı isimli şarkı ve o şarkının görüntüleri de dizi hayranlarını mest etmeye yetti.

Star Tv, bu sezon üst üste final yapan dizileri ile anıldı. Şimdiye kadar 7 dizisine final yaptıran ve Akrep dizisi için de final kararı alan Star TV, sezonun en şanssız kanalı olarak öne çıkmıştı.

Ancak Ada Masalı gösteriyor ki, Star TV bu sefer turnayı gözünden vurmuş.