Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun, yeni dizileri ile yeni sezona hızlı başlayacak!

Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun, yeni dizileri ile yeni sezona hızlı başlayacak!

tarafından ker_def

Bir süredir çekimleri devam edilen ve ilk 4 bölümünün hazırlanması ile ekibin yoğun bir çalışma içinde olduğu anlaşılan Bir Gece Masalı dizisi, 3 Eylül Salı akşamı izleyicilerle buluşacak.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisi ile parladığı atv ekranına bu sefer bambaşka bir başka dizi ile dönüş yapacak. Bir aşk hikayesinin anlatılacağı dizide Burak Deniz erkek başrol olarak yer alacak.

Bir Gece Masalı dizisinin fragmanlarının yayınlanması ile birlikte heyecanlı bir bekleyiş yaşanıyor. Dizi hayranları yeni projeden çok umutlu. Yeni dizi sezonu için yoğun bir çalışmanın yapıldığı Bir Gece Masalı projesi bir hayli iddialı başlangıç yapacak ve sezon içinde de yüksek reytingler elde elde hedefi bulunuyor. Sosyal medyada da diziye yönelik ciddi bir destek görebilirsiniz. Proje yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olarak değerlendiriliyor.

Mahir ile Canfeza karakterlerinin hikayesi izleyicileri büyüleyecek. Bir Gece Masalı, komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza’nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) Pamukkale’nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul’da Asaf Bey konağına uzanan imkânsız aşklarını masalsı bir anlatımla ekrana taşıyacak.

Bir Gece Masalı dizisinin kadrosunda; Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, Nazan Diper, gibi çok başarılı isimler de yer alıyor.

Bir Gece Masalı dizisi ilk bölümüyle 3 Eylül Salı atv’de başlıyor!