Ana sayfa Sosyal Medya Bu ikili tutar! Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’dan bomba gibi bir set fotoğrafı!

Bu ikili tutar! Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’dan bomba gibi bir set fotoğrafı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem kariyerinin hem de özel hayatının en mutlu günlerini yaşayan Demet Özdemir yeni projesi Aşk Taktikleri için setteki görevine başladı. Özdemir’in, filmde başrolünü paylaştığı Şükrü Özyıldız’la setten ilk fotoğrafı da sosyal medyaya düştü.

Karavanın önünde çekilen fotoğrafta Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın çok güzel bir çift olduğu dikkat çekiyor. Her ikisi de son derece modern ve şık kıyafetleriyle poz veren Özdemir ve Özyıldız’ın filmi hayranları tarafından şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Bu ikili tutar! Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'dan bomba gibi bir set fotoğrafı! 8

Aşk Taktikleri filmi Netflix için çekiliyor. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği filmin çekimleri tam da yaz sıcaklarında başladı. Ancak son dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in finalinin ardından 1,5 ay tatil yapan Demet Özdemir son derece enerjik ve dinamik görünüyor.

Bu ikili tutar! Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'dan bomba gibi bir set fotoğrafı! 9

Yeniden bir romantik komedi hikayesinde yer alacak olan güzel oyuncu filmde Aslı karakterine hayat veriyor. Oyuncunun rol arkadaşları arasında; Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra, Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik de bulunuyor.

Filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu ise Pelin Karamehmetoğlu’na ait. Filmde Demet Özdemir’le birlikte başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız da en son Akıncı dizisinde rol almıştı.