Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir için mesleki olarak söylenebilecek en güzel iltifat İspanya’dan geldi!

Demet Özdemir için mesleki olarak söylenebilecek en güzel iltifat İspanya’dan geldi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in birbirinden çok farklı kadın karakterleri ile uzun yıllardır ekranlarda ve sinemada yer aldığını ve milyonlarca hayranı bulunduğunu hemen hatırlatalım.

Demet Özdemir yetenekleri ve elde ettiği başarılar sonucunda ismini Türkiye’nin dışında çok geniş bir coğrafyada duyurmayı başardı. Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan Demet Özdemir, yer aldığı her proje ile geniş kitleleri etkilemeye devam ediyor.

Ünlü oyuncunun karakter yaratma noktasında önemli başarılar sergilediğini, birbirinden çok farklı kadın karakterlerinde üst üste başarılar elde etmesinden biliyoruz.

Marie Claire dergisinde Demet Özdemir için yazılan övgü dolu sözler de aslında oyuncunun ne kadar güçlü bir kariyer çıkışı sergilediğini ve izleyicilere çok farklı duygular yaşatmayı başardığını gösteriyor.

Marie Claire dergisinin İspanya’daki versiyonunda editörler tarafından verilen aşağıdaki mesaj, oyuncunun böyle etkileyici bir kariyeri elde etmesinin altında yatan gücü gösteriyor:

“Demet Özdemir romantik komedilerden tutkulu dramalara kadar uzanan bir kariyerle, sadece Türkiye’de değil, uluslararası alanda da izleyicinin kalbini yakalayarak çeşitli karakterleri oynama konusunda etkileyici bir yetenek sergiledi. “