Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in hayatının gerçek hikayesi bir dizi konusu olabilir!

Demet Özdemir’in hayatının gerçek hikayesi bir dizi konusu olabilir!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, katıldığı televizyon programında kendisi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Üniversite okumayı çok arzu ettiğini ancak ailesine bakmak zorunda olduğu için bunu başaramadığını anlatan Demet Özdemir, “Ama çok isterdim üniversite okumak, yüksek lisans yapmak” diye konuştu.

Lise yıllarından itibaren çalışarak ailesine bakmak durumunda kaldığını ve hayata erken atıldığını ifade eden oyuncu, anne ve babasının ayrı yaşamasının bu durumun nedeni olduğunu belirtti.

Hayat hikayesi dizi yapılabilecek niteline olan Demet Özdemir, “Nasıl bir ailede, evde büyüdün?” şeklindeki soruya verdiği yanıt ile dikkat çekti. İşte Demet Özdemir’in filmlere konu olabilecek hayat hikayesinden önemli detaylar:

“İki farklı bir insanın birbirine âşık olup evlendiği ve çocuklarını olduğu bir ailenin içindeyim. Annem Berlin, babam İzmit Tavşancıl’da yaşıyordu. Bir tatilde karşılaşıp âşık olup evleniyorlar. Annem İzmit’e küçük bir kasabaya yerleşiyor. Gün geçtikçe annem bazı gerçeklerle yüzleşiyor. Bizler dünyaya geliyoruz. İkisinin de hep yarım kalan hikâyeleri vardı. En güzel şey ayrılmaları ve özgürleşmeleri olacaktı.

Annemle babam boşandıktan sonra babamla görüşmemeye başladım. Ciddi bir uzaklık vardı, duygusal olarak da. Ben annemleydim. Bir an önce çalışmaya başladığım için biraz da öfkeliydim ona.”