Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah sonrası Demet Özdemir’den yeni dizi bekleyenler biraz daha beklemek zorunda kalacak!

Adım Farah sonrası Demet Özdemir’den yeni dizi bekleyenler biraz daha beklemek zorunda kalacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yeni projeler konusunda sabırsız davanmayacak. Ünlü oyuncu, 2 film projesinden bahsetti ama yeni bir televizyon dizisi için bir süre dinlemek istediğini söyledi.

1992 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu, televizyon ekranında en son Adım Farah isimli dizide Farah karakteri ile yer aldı. Bu projenin ardından bir süredir dinlenmekte olan oyuncu, yeni gelen teklifleri değerlendiriyor.

Demet Özdemir, “Ara vereyim, kafamı toparlayayım, kitap okuyayım, film izleyeyim diyerek kendimi biraz geri çektim. Ama yakın zamanda neden olmasın” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, yeni dönemde 3 projesi olduğu yönündeki iddiaları da yanıtladı. Oyuncu, “3 tane değil, şu anda anlaştıklarımı söyleyebilirim. Görünen 2 proje var. Yakın zamanda Ferit Karahan ile bir projemiz olacak, detay veremiyorum. Bu festival filmi olacak. İkincisi ise Kasım ayında çekimleri olacak bir dijital proje. Biraz bir romantizm üzerine film yapacağı. 4 hafta sonra bitecek o. Sonrası için gerçekten okuduğum işler var ama anlaştığım bir iş yok” diye konuştu.

Çok güzel projeler okuduğunu ancak festival filmi nedeniyle takviminin doğru işlemediğini anlatan Demet Özdemir’den televizyona bir dizi bekleyenler bu sezon üzülebilir. Oyuncu, yarı dönemli bir iş olup olmayacağı belli olmasa da, olmaması yönünde bir düşünceye sahip olduğunu ifade etti.