Ana sayfa Dizi Haberleri Çağdaş Onur Öztürk’ün Akrep’ten sonraki yeni projesi belli oldu!

Çağdaş Onur Öztürk’ün Akrep’ten sonraki yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en parlak oyuncularından biri olan Çağdaş Onur Öztürk’ün yeni projesi ortaya çıktı. Yetenekli oyuncu bu kez bir dijital platformda karşımıza çıkacak.

Öztürk, ilk olarak bir zamanların efsanevi dizisi Kuzey Güney’de canlandırdığı Barış Hakmen dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Kış Güneşi, Yuvamdaki Düşman, Avlu dizileriyle de ününü pekiştirmişti.

Son olarak Akrep dizisinde Ahmet karakteriyle izlediğimiz oyuncu Netflix için çekilen ve tüm dünyada büyük ses getiren Fatma dizisinde canlandırdığı psikopat kiralık katil rolüyle oyunculuktaki yeteneğini göstermişti.

Çağdaş Onur Öztürk, Akrep’ten sonra tercihini yine dijital bir platformdan yana kullandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın köşesinde yazdığına göre yetenekli oyuncu Blutv’nin Bonkis adlı internet projesinin ikinci sezonu için anlaştı.

Çağdaş Onur Öztürk'ün Akrep'ten sonraki yeni projesi belli oldu! 7

İlk sezonu büyük ilgi gören dizinin senaryosunu Deniz Tezuysal kaleme alıyor. Kafe sahibi Deniz’in başarısızlıklar ve şanssızlıklarla dolu trajikomik hikayesini konu alan Bonkis’in oyuncu kadrosunda kadrosunda Vildan Atasever, Öykü Naz Altay, Sergen Deveci, Burak Sevinç, Serhat Parıl, Lale Mansur ve Cem Emüler yer alıyor.

Deniz’in (Deniz Tezuysal) ayakta tutmaya çalışırken zorlandığı kafesi Bonkis’ten, yüzünün gülmediği aşk hayatından ve bir türlü memnun edemediği ebeveynlerinden oluşan karmaşık dünyasındaki problemlerin trajikomik bir dille anlatıldığı dizinin yönetmenliğini Emre Erdoğdu üstleniyor.