Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’dan muhteşem veda! Sosyal medyadaki hakimiyetini son ana kadar elinde tuttu!

Menajerimi Ara’dan muhteşem veda! Sosyal medyadaki hakimiyetini son ana kadar elinde tuttu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ay Yapım’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Star TV dizisi Menajerimi Ara, gider ayak sosyal medyada büyük bir patlama yaptı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 11 Temmuz Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Star TV dizisi Menajerimi Ara oldu.

Dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda eden Menajerimi Ara dizisinin gidişi muhteşem oldu. Düşük reytinglerine rağmen her bölümüyle sosyal medyada paylaşım rekorları kıran dizinin final bölümünde genç oyuncular Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş tarafından canlandırılan Dicle ve Fırat karakterlerinin mutlu sonu, kansere yakalanması sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalan Canan Ergüder’in telefonla da olsa kısa süreliğine bölüme katılması izleyicilerde büyük mutluluk yarattı.

Menajerimi Ara'dan muhteşem veda! Sosyal medyadaki hakimiyetini son ana kadar elinde tuttu! 7

Her ay sosyal medyada birinciliği elinde tutan Menajerimi Ara dizisi hakkında dün akşam yapılan paylaşım sayısı 60.509 oldu. Final bölümünün reytingleri ise yine oldukça düşük sayılabilecek oranlarda geldi.

Menajerimi Ara dizisinin dün akşam tek rakibi Baş Belası dizisiydi. Atv’nin, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı yeni dizisi Baş Belası dün akşam dördüncü bölümüyle ekrana geldi. Birlikte çalışmak zorunda kalan, birbirine taban tabana zıt cinayet büro başkomiseri Şahin ve psikolog İpek’in eğlenceli ve sürükleyici hikayesini anlatan dizi çok hızlı başlamıştı.

Ancak başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı Baş Belası dizisi çok güçlü bir gidişat gösteremiyor. Dizi dün akşamki bölümüyle tüm kişiler ve AB grubunda 3. ABC1’de ise 4. sıradaydı.

Polisiye komedi türündeki dizi sosyal medyada da Menajerimi Ara’nın yanında çok zayıf kaldı. ATV dizisiyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 19.102’de kaldı.